Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROTO Safe C | C600, sisteme de inalta siguranta pentru usi
ROTO Safe C | C600, sisteme de inalta siguranta pentru usi
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 30 Aug 2017 08:25
Sistemele de inchidere pentru usi din generatia C600 a seriei Safe C sunt recomandate pentru instalarea la ansamblurile de intrare principale si secundare, executate din lemn, PVC sau aluminiu, avand o inaltime a faltului cercevelei de pana la 3.000 mm. Produsele sunt dotate cu un mecanism de actionare care asigura o manevrare deosebit de facila a usii, garantand, in acelasi timp, un nivel ridicat de confort in utilizare. Practic, este suficienta aplicarea unei forte minimale pentru intoarcerea cheii astfel incat elementul de inchidere (limba) sa se retraga. In cazul unei rotiri la 360°, broasca este asigurata impotriva tentativelor de deschidere prin presare, in conditiile in care punctele suplimentare de siguranta nu pot fi fortate prin impingere. Produsul prezinta o serie de avantaje nete, dintre care se remarca limba reversibila, a carei pozitie poate fi modificata dupa instalarea sistemului, ceea ce duce la facilitate superioara a reglajului. De asemenea, cotele de frezare sunt uniforme (la 213 mm) la toate sistemele din gamele Roto C600, Tandeo si H600, fapt ce faciliteaza procesul de productie. In plus, pozitia punctului de inchidere, cotele punctelor de siguranta, precum si cele de fixare a rozetelor raman neschimbate, ceea ce inseamna ca un fabricant care utilizeaza atat sisteme de inchidere din cilindru, cat si din maner poate reduce drastic toate costurile cu pregatirea productiei.
 
Fiecare sistem in parte este atent verificat inainte de livrare
Aceasta noua generatie de solutii de inchidere ofera un nivel ridicat de confort, la care se adauga o imbunatatire neta a sigurantei. Produsul garanteaza o reducere substantiala a nivelului de stres acustic aferent actiunii de inchidere, gratie atenuatorului de zgomot. In ansamblul sau, mecanismul este usor de manevrat si, in acelasi timp, puternic, asigurand un grad optim de etansare. Procesul de incuiere este finalizat printr-o singura rotire a cheii, aceasta fiind suficienta pentru obtinerea unui nivel maxim de protectie antiefractie. Inclusiv seria C600 beneficiaza de calitatea recunoscuta a produselor Roto, produsul fiind certificat pentru o functionare in conditii optime pentru mai mult de 100.000 de cicluri de inchidere/deschidere. Toate suprafetele sunt tratate cu substante ce asigura protectia anticoroziva, acestea oferind in mod suplimentar avantajul unui design deosebit, precum si pe cel al unei functionari in conditii de maxima fiabilitate. O garantie suplimentara este data de verificarea atenta a fiecarui sistem in parte inainte de livrare, pentru a se identifica orice eventuala disfunctionalitate.
 
Informatii suplimentare, la www.roto-romania.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left