Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home
SCHÜCO: Valoare adaugata pentru fabricantii de tamplarie
Oportunitati & Comunicate Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Feb 2018 17:05
Schüco Polymer Technologies KG va fi prezenta la expozitia internationala FENSTERBAU FRONTALE, 21 – 24 martie 2018 din Nuremberg in hala 7, standul 403.
Valoare adaugata pentru succesul dvs. este mesajul adresat fabricantilor si distribuitorilor de ferestre de catre compania care, prin aspectul echilibrat al expozitiei, stabileste noi standarde in aceasta industrie.
De 30 de ani, Schüco este un jucator de succes pe piata sistemelor din PVC. Intr-o piata extrem de competitiva marca Schüco inseamna calitate premium, solutii inovative, serii complete de produse, expertiza in materiale si servicii exceptionale in toate fazele unui proces de constructie.
Relatia de colaborare durabila intre Schüco si partenerii sai se bazeaza pe aceasta gama larga de servicii, care se afla in centrul atentiei si la aceasta expozitie: toti vizitatorii standului de 577 mp vor fi intampinati cu sloganul "Valoare adaugata pentru succesul dvs. “.
 
Standul Schüco va invita sa experimentati valoarea adaugata
In concordanta cu aceasta tema principala, Schüco combina prezentarea produselor, serviciilor si informatiilor in studiouri tematice. Grupate in jurul unei piete centrale, cele patru zone tematice: "Mai mult design", "Mai mult confort", "Mai multa siguranta" si "Mai mult serviciu" permit vizitatorilor sa descopere singuri valoarea adaugata pe care o ofera Schüco.

Inovatie: valoare adaugata prin produse prospective
Un nou sistem de usi glisante cu ridicare, denumit Schüco LivIngSlide, isi face debutul la Frontale. Constructia este ideala pentru constructii noi si renovari si are coeficientul de transfer termic Uf de pana la 1,2 W / (m2K), cu o adancime a tocului de 82 mm. In ceea ce priveste culoarea, paleta coloristica este foarte diversa, profilele pot fi finisate cu o gama larga de folii, cu tehnologia exclusiva de finisare a suprafetelor Schüco AutomotiveFinish sau cu capacul din aluminiu Schüco TopAlu.
Valoarea adaugata pentru fabricantii de tamplarie consta in garniturile sudabile din EPDM, prelucrabilitatea automata a tocului, instalarea simpla, baghete pentru prinderea geamului ( pentru toate grosimile de geam de la 24 la 52 mm) si accesorii comune cu sistemul Schüco LivIng pentru ferestre. Lansat la expozitia Frontale din 2016, sistemul Schüco LivIng pentru ferestre si usi va fi completat de un nou sistem pentru ferestre, fara armatura de otel, certificat pentru case pasive conform Dr.Feist. 
In locul armaturii din otel, Schüco foloseste tehnologia patentata a profilelor din PVC coextrudate cu aluminiu. Schüco LivIng Alu Inside este 100% reciclabil si are rezistenta antiefractie clasa RC2. Noi solutii de ventilatie, o gama diversificata de feronerie, prag 0 pentru usi cu acces usor si noi variante de design pentru capacele din aluminiu din seria Schüco TopAlu sunt alte cateva dintre cele mai importante elemente ale standului expozitional Schüco la Fensterbau Frontale 2018.
 
Reprezentantii Alukönigstahl SRL vor fi prezenti in standul Schüco pe toata perioada expozitiei, pregatiti sa va ofere informatii.
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left