Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - IZOTEC GROUP are in plan, pe termen scurt, vanzari de 10 milioane de euro
IZOTEC GROUP are in plan, pe termen scurt, vanzari de 10 milioane de euro
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 13 Feb 2018 07:10
Ciprian Chelariu, CEO al Izotec Group, prezinta, in cele ce urmeaza, planurile de dezvoltare a companiei la a carei conducere se afla: „Anul 2018 are o semnificatie aparte pentru Izotec, deoarece marcheaza implinirea unui deceniu de la obtinerea primei certificari pentru marcajul CE, din partea prestigiosului institut european IFT Rosenheim (Germania). Din luna martie a anului 2008, procesul propriu de productie este atent verificat de specialistii institutului, iar certificarile acordate pentru fiecare gama de produse in parte sunt dovada incontestabila a implicarii noastre.
Parteneriatele puternice pe care le-am dezvoltat cu furnizorii de baza pentru profilele din PVC, feronerie si sticla vor continua si in urmatorii ani, deoarece avem relatii foarte bune de colaborare cu acestia si apreciem in mod deosebit suportul acordat atat de reprezentantii din Romania, cat si de cei de la sediile centrale din Europa. Pentru siguranta si confortul clientilor nostri, am investit, pana in prezent, aproximativ opt milioane de euro in dezvoltarea tehnologica a companiei si vom continua si in 2018 sa ne asiguram ca toate procesele operationale din cadrul companiei se situeaza la un standard ridicat de calitate. Din acest motiv, dar si pentru ca avem 14 ani de experienta in domeniu si pentru ca suntem preocupati in mod constant de furnizarea de solutii pentru ferestre si usi la un nivel tot mai avansat de calitate si siguranta, ne-am consolidat, de-a lungul timpului, statutul de producator major pe piata tamplariei PVC din Romania. Planurile de dezvoltare a afacerii Izotec Group au ca principal obiectiv atingerea unui nivel al vanzarilor de 10 milioane de euro, in urmatorii trei ani”.
Compania Izotec Group si-a dezvoltat, in 2017, capacitatea de fabricatie, prin inaugurarea celei de-a treia hale de productie si achizitia unui nou centru de prelucrare si debitare marca Schirmer, acesta fiind, in opinia reprezentantilor firmei, cel mai performant utilaj folosit actualmente la productia de tamplarie PVC din tara noastra. „In prezent, capacitatea de productie nu este exploatata inca in proportie de 100%, dar abordarea de noi piete (atat interne, cat si externe), pe care o avem in vedere pentru urmatorii 3-5 ani, va determina, cu siguranta, utilizarea integrala a acesteia. In 2018, ne-am propus sa ne concentram pe promovarea gamelor proprii de top, respectiv IzoElite - powered by Gealan (care integreaza sistemul inovator S9000) si -IzoKlass - powered by Kommerling (cu cel mai performant sistem din clasa sa), ambele incluzand profile care apartin primilor doi producatori mondiali din industrie (Gealan si Profine). Suntem convinsi ca piata din Romania - marcata, in prezent, de o crestere moderata - este capabila sa absoarba produse de calitate superioara, care inglobeaza cele mai moderne tehnologii dezvoltate pe plan mondial. Cele mai numeroase lucrari din domeniu sunt proiectele imobiliare private, pentru care si noi am efectuat livrari importante, in special in Bucuresti, Iasi sau Cluj-Napoca. Produsele firmei ajung insa in majoritatea oraselor din Romania atat direct, cat si prin intermediul partenerilor, in termene de livrare foarte scurte, indiferent daca lucrarile sunt realizate in sezon sau extrasezon. De asemenea, exportul spre Italia, Belgia, Olanda, Franta, Germania, Austria, Elvetia, Marea Britanie, Irlanda si Spania genereaza peste 20% din cifra de afaceri a companiei, insa estimam ca, in urmatorii ani, acest nivel sa se majoreze pana la 30%”, a adaugat Ciprian Chelariu. Informatii suplimentare, la www.izotec.ro
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left