Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IZOTEC GROUP: 10 ani de Certificare Europeana a produselor de tamplarie
IZOTEC GROUP: 10 ani de Certificare Europeana a produselor de tamplarie
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 28 Mar 2018 07:00
Anul acesta, la finalul lunii martie, se implinesc 10 ani de cand Izotec Group a obtinut certificarea si permisiunea de a aplica marcajul CE pe produsele proprii. Performanta este cu atat mai deosebita cu cat am fost primul producator de tamplarie PVC din Romania care a obtinut acest statut.
Marcajul CE este obligatoriu pentru produsele exportate in Uniunea Europeana, si in acelasi timp confirma, pe plan intern, standardul de calitate si performanta al produselor realizate de Izotec Group.
Marcajul CE este un „pasaport” care garanteaza respectarea cerintelor tehnice de siguranta ale produselor, pentru a fi comercializate in mod legal si a permite libera circulatie a produselor pentru constructii in toate tarile UE.
La nivel european, sunt stabilite organismele de evaluare care pot atesta indeplinirea conditiilor de catre un producator si gama sa de produse. Certificare este complexa, si implica un proces amplu de evaluare si monitorizare. In cazul nostru, procesul de certificare a durat mai mult de 1 an. In baza acestor verificari multiple, este emis certificatul catre producator. Certificatele au o durata de valabilitate prestabilita de 3 ani, dar si in acest interval de timp continua procesul de verificare si monitorizare a producatorului si a produselor sale, prin vizitele reprezentantilor organismului de evaluare.
4 martie - Ziua Aniversara Izotec Group
Acum 14 ani, am pornit pe un drum plin de provocari si am pus bazele acestei companii, care in scurt timp a ajuns in aria selecta a celor mai importanti producatori de tamplarie PVC din Romania.
Aniversarea din aceasta luna marcheaza succesul firmei Izotec Group, succes obtinut prin munca angajatilor, prin dedicatia fata de clientii nostri si prin sprijinul acordat comunitatii din care facem parte.
Ne gasim in momentul la care evaluam rezultatele muncii noastre de pana acum.
Izotec Group isi deruleaza activitatea de productie in 3 unitati independente, amplasate intr-un spatiu generos de 20.000 mp, situat in zona industriala din vecinatatea orasului Piatra Neamt.
Pasiunea noastra nu poate fi masurata in cifre, insa realizarile noastre ne plaseaza printre cei mai puternici producatori de ferestre si usi din Romania. Suntem o echipa puternica, cu peste 140 de angajati. Am livrat pana in prezent peste 220.000 de comenzi, insumand peste 1 milion de ferestre.
Pentru siguranta si confortul clientilor nostri, am investit peste 8 milioane de euro in dezvoltarea tehnologica a companiei. Pentru ferestre si usi tot mai sigure si durabile!
Suntem in aria selecta a marilor producatori de tamplarie PVC din Romania si ne mandrim cu produsele noastre, testate si certificate la nivel european!
Am fost primul producator roman care a obtinut, din martie 2008, dreptul de a aplica marcajul CE pe produsele proprii. Anul acesta marcam asadar inca un moment important, 10 ani de certificare continua, recunoastere acordata de cel mai important Institut European de Certificare - IFT Rosenheim - Germania.
Ne ghidam in activitatea de zi cu zi dupa cateva principii esentiale. Tratam angajatii corect si in mod egal, le respectam drepturile de baza. Actionam etic si cu integritate in relatiile de afaceri.
Protejam mediul inconjurator si folosim tehnologii inofensive. Ne pasa de comunitatea in care activam.
La ceas aniversar, le multumim tuturor partenerilor si clientilor nostri, cu care am colaborat in tot acest timp.
Un gand special de multumire pentru angajatii care au contribuit la aceste reusite!
Informatii suplimentare, la www.izotec.ro
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left