Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ELECTRIC PLUS deruleaza proiectul „Drumul spre excelenta”
ELECTRIC PLUS deruleaza proiectul „Drumul spre excelenta”
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Apr 2018 06:10
Producatoarea marcii de tamplarie Barrier, compania Electric Plus, din Bacau, a initiat in luna martie a.c. un nou proiect, denumit „Drumul spre excelenta”. Acesta include organizarea unor intalniri strategice intre reprezentantii Barrier si partenerii de afaceri din teritoriu. Reprezentantii firmei precizeaza: „Primele intruniri au avut loc cu colaboratorii nostri din Iasi si Suceava, carora le-am prezentat strategia generala din 2018 si pozitionarea brandului Barrier”. Alt proiect important de popularizare a marcii Barrier este reprezentat de continuarea campaniei Barrier Test Mobil, in cadrul careia a fost amenajat un showroom interactiv mobil, prin intermediul caruia sa poata fi prezentate produsele firmei, in diferite orase ale tarii. De asemenea, in 2018, este planificata si extinderea retelei de francize pe intreg teritoriul Romaniei.
Livrarile produselor Barrier se realizeaza atat pe plan national, cat si pe pietele europene unde, prin intermediul unei retele de 150 de parteneri, se furnizeaza circa 20% din productia de ansambluri termoizolante. Informatii suplimentare, la www.barrier.ro 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left