Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELECTRIC PLUS deschide un nou showroom Barrier in Bucuresti
ELECTRIC PLUS deschide un nou showroom Barrier in Bucuresti
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 19 Apr 2018 15:48
Electric Plus, liderul national in productia de tamplarie termoizolanta din PVC, cu o cifra de afaceri de aproximativ 26 milioane de euro in anul 2017 si un profit de 1,33 milioane de euro, deschide un nou showroom in valoare de peste 100.000 de euro in Bucuresti. Showroomul are 120 de metri patrati, 10 angajati in acest moment, urmand sa ajunga la 15 pana la finalul anului, si este situat in Str. Turnu Magurele nr. 270D, cladirea Cavar Center.De luni pana vineri, intre orele 09:00 si 18:00 si sambata de la 9:00 la 14:00, consultantii Barrier vor oferi informatii despre produse si vor da celor interesati cele mai avizate sfaturi in privinta tamplariei din PVC.
”De 15 ani suntem mandri sa producem si sa oferim romanilor si nu numai produse de cea mai inalta calitate. Am reusit sa transformam afacerea dintr-o afacere de familie intr-un business la nivel national, fiind prezenti aproape in toate marile orase din tara. Astazi deschidem un nou showroom la Bucuresti si va asiguram ca nu ne vom opri aici. Vom continua extinderea si in zona de sud a tarii, pana vom ajunge la o acoperire nationala de 100%. Obiectivul nostru este sa crestem constant, sa asiguram un mediu stabil de lucru angajatilor nostri si sa livram clientilor cele mai bune solutii, asa cum i-am obisnuit in toti acesti ani”, spune Adrian Garmacea, CEO Electric Plus.
Electric Plus investeste constant atat in cresterea brandului sau BARRIER®, cat si in dezvoltarea angajatilor sai si a partenerilor de afacere. Compania are in prezent 31 de francize pentru brandul sau BARRIER®. BARRIER® isi desfasoara activitatea prin intermediul unei retele de 300 de parteneri. Brandul este prezent pe 85% din intreg teritoriul Romaniei si in cateva tari din Uniunea Europeana, precum Franta, Marea Britanie, Germania, Italia si in curand in Belgia.
“Suntem deosebit de bucurosi ca am reusit sa aducem brandul BARRIER® clientilor din Bucuresti. Avem convingerea ca ne vom ridica la nivelul asteptarilor si nevoilor acestora. Brandul BARRIER® are deja notorietate si suntem mandri sa promovam produse de cea mai buna calitate realizate de catre romani pentru romani. Este prima franciza BARRIER® din Bucuresti, iar eforturile noastre vor fi directionate catre oferirea unor solutii personalizate prin care ne dorim sa crestem valoarea pe care deja o aducem clientilor nostri prin calitatea serviciilor“, a declarat Andreea Spunoae, Administratorul noului showroom BARRIER® din Bucuresti.
Sistemul franciza BARRIER®ofera partenerilor mai multe beneficii, printre care: o retea in continua expansiune, cu un numar de peste 300 de parteneri activi, showroom-uri amplasate strategic si elemente de identitate vizuala cu un design care raman in mintea consumatorilor.De asemenea, pentru a-si sustine partenerii francizati, BARRIER® a creat Academia BARRIER®. Aceasta academie, prin programele de dezvoltare dedicate tuturor colaboratorilor, asigura atat cresterea nivelului de cunostinte despre produsele, serviciile si procedurile BARRIER®, cat si imbunatatirea abilitatilor specifice de vanzare, comunicare si relationare cu clientii. In cadrul Academiei, BARRIER® ofera si perfectionarea continua a tuturor angajatilor companiei.
In cursul anului 2017 Electric Plus a pus in functiune a doua linie de productie sticla, in valoare de aproximativ 1 milion de euro si a inceput investitiile in noile capacitati de productie, estimate a fi functionale in cursul anului 2019. De asemenea, dupa o investitie de 500.000 de euro a lansat proiectul de schimbare a sistemului financiar contabil cu un sistem de management informational de tip ERP, SAP, care va fi pus in functiune in luna mai a acestui an. Pentru anul 2018 compania isi propune sa se concentreze pe finalizarea proiectului de marire a capacitatii de productie (PVC, aluminiu, sticla, foliere) si a spatiului aferent personalului administrativ, tehnic, vanzari si Academie. Noua capacitate de productie va avea 200 de angajati.
Despre BARRIER®
In prezent, compania Electric Plus detine cele mai moderne linii de fabricatiedin industria de tamplarie PVC.Divizia de tamplarie PVC a fost infiintata in anul 2003 si produce ferestre si usi din PVC, sub numele de BARRIER®. Ferestrele BARRIER® sunt produse in fabrica din Bacau cu ajutorul a peste 600 de angajati, fiind renumite atat in Romania, cat si in partea de est a Europei. In urma investitiei finalizate in 2016, BARRIER® detine cel mai modern complex de productie de ferestre si usi din Romania si asigura toata gama de produse pentru tamplarie PVC, de la productia de ferestre si usi, la sticla termoizolanta, foliere profile, curbare profile, precum si usi sectionalerezidentiale si industriale si rulouri. Informatii suplimentare, la www.barrier.ro
  
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left