Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ISEO ZERO1, un concept integrat de securitate a cailor de acces
ISEO ZERO1, un concept integrat de securitate a cailor de acces
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 17 Mai 2018 06:17
Gama Iseo Zero1 include o serie de solutii avansate, ce asigura, pe langa avantaje nete de design, o crestere substantiala a nivelului de siguranta a incintelor pe care le echipeaza. Unul dintre sistemele din seria respectiva este manerul electronic Top Exit dgt, ce reprezinta un dispozitiv monitorizat de inchidere/deschidere, destinat instalarii la usile metalice. Produsul dispune de o functie antipanica (in conformitate cu prevederile standardului EN 1125) si se utilizeaza in tandem cu bara antipanica Palmo. O caracteristica esentiala este aceea a controlului programabil al starii usii, in vederea supervizarii nivelului de securitate. Top Exit dgt integreaza o interfata Lockbus pentru conectarea la sistemele de control al accesului. Un avantaj important este cel legat de optinea conexiunii cu sistemele de alarmare antiefractie. Pe segmentul barelor antipanica de tip smart, seria Iseo Zero1 ofera varianta Push Siena, ce reprezinta o solutie pentru echiparea magazinelor si depozitelor de dimensiuni mici si medii. Produsul este compatibil cu toate modelele din gama Push, beneficiind suplimentar fata de acestea de o alarmare acustica de 90 dB, care se declanseaza in momentul in care bara este actionata. Sistemul este alimentat cu ajutorul unei baterii cu durata lunga de utilizare si dispune de comutator cu cheie pentru programarea functiei break in cazul in care se doreste utilizarea usii fara declansarea alarmei.
 
Manere inteligente, dotate cu cititoare de date RFID
Dispozitivul de comanda electronica externa Trim Tronic se poate folosi in combinatie cu oricare dintre dispozitivele antipanica sau de iesire de urgenta aflate in portofoliul Iseo. Functia sa principala este aceea de a asigura un management de la distanta al controlului accesului. Produsul poate fi activat permanent sau temporar, beneficiaza de o proiectare care ii asigura caracteristici antivandalism si este dotat cu un LED de semnalizare. In categoria manerelor electronice avansate se integreaza si modelul Aries Smart, care, gratie modulului Bluetooth, permite comunicarea dintre aplicatia Argo si telefonul mobil inteligent. Astfel, se asigura un sistem independent de control al accesului, care este compatibil cu toate tipurile de usi, indiferent de materialul din care sunt executate. Produsul este usor de instalat chiar si la ansamblurile deja montate, fiind suficienta realizarea a doar doua perforatii. Cititorul de date este de tip RFID, manerul avand o autonomie de 40.000 de cicluri de inchidere/deschidere. Pentru instalarea la exterior, unde se impune o rezistenta sporita la actiunea factorilor agresivi de mediu, este disponibila varianta din clasa IP5.
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left