Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Actualitatea interna
FERESTRE & USI: Producatorii de usi de garaj si porti industriale isi prezinta oferta
Actualitatea interna Publicat de AG&F 27 Iul 2006 11:30
A aparut editia IULIE-AUGUST a publicatiilor FEREASTRA, AGENDA CONSTRUCTIILOR si FERESTRE & USI! Revista FERESTRE & USI prezinta informatii referitoare la achizitia de produse din categoria usilor de garaj/portilor industriale, tamplarie din PVC, ferestre de mansarda, glafuri, jaluzele si obloane, fiind incluse rubrici de actualitate, companii, noi materiale si tehnologii, anunturi (oportunitati de afaceri si oferte de serviciu) etc. De asemenea, in cadrul revistei FERESTRE & USI, beneficiarii au la dispozitie cotatii la zi pentru ferestre in doua/trei canaturi, usi in doua canaturi din PVC, aluminiu cu bariera termica si lemn stratificat. Tema centrala a editiei o constituie prezentarea ofertei celor mai importanti producatori autohtoni de usi de garaj. De asemenea, in paginile revistei sunt incluse si articole de consultanta referitoare la achizitia de ansambluri sectionale, alegerea/instalarea de sortimente performante, selectia sistemelor din punct de vedere al specificului aplicatiilor arhitecturale etc. Totodata, companiile specializate in executia geamului termoizolant au la dispozitie un glosar de termeni utilizati in domeniul sticlei plane. Din sumar: * PROLEMN a inaugurat a doua linie de fabricatie pentru fete de usi * Noul sediu VELUX din Brasov * Usile de garaj imbina designul cu functionalitatea * Specialistii recomanda utilizarea usilor de garaj sectionale * Vanzari de un milion de euro pentru AXA PLUS * Produse Olymps Door, de la GEPLAS * Usi de garaj si industriale, prin GUNTHER TORE Romania * HORMANN Romania armonizeaza designul usilor de garaj cu al celor de intrare * Tehnologii de acces la standarde europene, prin KOM DOORS TEHNIC * INTERFLEX Romania promoveaza usi de garaj marca Novoferm * SMILO ofera usi de garaj DoorTeck * Usi de garaj din aluminiu si grilaje tip rulou, prin TEHNOLOGIC GRUP * ARTA MONUMENTALA vizeaza colaborarea cu producatorii de geam termoizolant * GARDINIA HOME DECOR promoveaza sisteme germane de protectie solara * GEROFEST vizeaza o cifra de afaceri de 4 milioane de euro * MAR.CO MONTAJ promoveaza ferestre din lemn exotic * ROLLDESIGN livreaza si monteaza usi de garaj tip rulou * Produse din categoria tehnicii de umbrire, de la ROLLOTEC * Gama diversa de sisteme modulare, prin PIETTA GLASS WORKING * ROMCO SPEED livreaza geam termoizolant cu sticla Saint-Gobain * Accesorii pentru wintergarten, prin TEHNOLOGIC GRUP * TERMOTOTAL si-a mutat sediul la Cluj-Napoca * FINI GLASS isi propune sa devina lider de piata in zona Moldovei * FONOTERM PROD livreaza tamplarie PVC Actual * Tamplarie din PVC cu sisteme Gealan, prin PRO DECOR * WELTHAUS a inregistrat o cifra de afaceri de 1,65 milioane de euro * Glosar de termeni utilizati in domeniul sticlei plane

PROLEMN a inaugurat a doua linie de fabricatie pentru fete de usi
La inceputul lunii iunie, compania Prolemn a inaugurat cea de-a doua linie de productie a fetelor de usi, din cadrul fabricii de la Reghin. La eveniment au participat: Ahmet Rifat Okcun - ambasadorul Turciei in Romania, Ali Coskun - ministrul Industriei si Comertului din Turcia, Dogan Gures - director general Prolemn, Haluk Yildiz - director general Kastamonu Entegre, Yildirim Akturk - presedinte al Consiliului de Administratie Prolemn, Mehmet Ilhan - director de vanzari al societatii, precum specialisti din domeniu. ?Guvernul de la Ankara si reprezentantii sai in Romania saluta realizarea uneia dintre cele mai mari investitii straine din Romania. Prin punerea in functiune a noilor echipamente la unitatea din Reghin, investitorii turci au reconfirmat importanta pe care o acorda acestui segment de piata, rentabilitatea afacerilor in zona, dar, mai ales, buna colaborare pe care o au cu partenerii din Romania. Sustinem aceste initiative si in continuare, intrucat sunt profitabile pentru economia ambelor tari si determina un impact social pozitiv pe termen mediu si lung in zona orasului Targu Mures", a declarat Rifat Okcun, ambasadorul Turciei in tara noastra. Detalii suplimentare, in paginile revistei.

Noul sediu VELUX din Brasov
Recent, compania Velux Romania a inaugurat noul sediu din Brasov. La eveniment au participat intreaga echipa a firmei, colaboratori, parteneri si reprezentanti din partea autoritatilor locale. "Prin constructia noului sediu, ne-am propus sa oferim un exemplu elocvent de mansarda locuita. Invitatii nostri au putut vedea aplicarea practica a conceptelor pe care noi le promovam: lumina naturala, aer proaspat si un nivel ridicat de confort. Mansarda pe doua niveluri, care a devenit noul nostru sediu, se afla intr-o cladire situata pe una dintre cele mai circulate artere din Brasov. Proiectul a fost adaptat pentru a oferi un spatiu generos si o atmosfera optima pentru desfasurarea activitatilor. Spatiul deschis, numeroasele combinatii de ferestre de mansarda si compartimentarea cu ajutorul peretilor de sticla accentueaza efectele de transparenta si comunicare vizuala", a declarat Mick Schou Rasmussen, director general Velux Romania. Pentru mai multe informatii, lecturati articolul.

Usile de garaj imbina designul cu functionalitatea
Usile de garaj reprezinta elementele mobile care au cele mai mari dimensiuni in cadrul fatadei unui imobil, asigurand, totodata, un nivel ridicat de siguranta. Datorita frecventei de utilizare, este important ca acestea sa aiba caracteristici optime de... Alegerea unui sortiment ieftin, dar care nu respecta exigentele solicitate prin standarde, constituie o optiune neprofitabila, variantele de slaba calitate dovedindu-se a fi un produs cu o durata scurta de exploatare. De asemenea, aceste modele prezinta un risc ridicat de accidentare, chiar daca au un design atractiv. In general, versiunile performante au un pret cu circa... fata de cele clasice, dar elimina pericolele potentiale. Din punct de vedere al materialului din care sunt executate, specialistii recomanda folosirea sortimentelor ce integreaza panouri din... Totodata, actionarea se realizeaza usor/silentios, montajul diferitelor elemente aditionale efectuandu-se rapid. Astfel, prin indeplinirea cerintelor calitative, se achizitioneaza o usa de garaj care contribuie decisiv la imbunatatirea aspectului general al locuintei si la functionalitatea intregului ansamblu. Pentru detalii suplimentare, lecturati articolul.

Specialistii recomanda utilizarea usilor de garaj sectionale
Diversitatea modelelor de usi de garaj promovate pe piata autohtona si varietatea sistemelor de operare din ce in ce mai sofisticate pune in dificultate potentialul beneficiar, care doreste sa achizitioneze aceasta categorie de produse. Ca solutii constructive, in prezent, se livreaza usi basculante, tip rulou, armonice, culisante si sectionale, disponibile in multiple variante. Versiunea sectionala si-a dovedit versatilitatea in timp, fiind potrivita pentru o multitudine de aplicatii arhitecturale. Adaptabila in peste 90% din cazuri, usa sectionala de garaj corespunde oricaror rigori si restrictii constructive, imbinand eficient proprietatile tehnice si cerintele estetice, care nu trebuie neglijate de utilizator. Mai multe informatii, in cadrul articolului.

Usi de garaj si industriale, prin GUNTHER TORE Romania
Compania Gunther Tore, din Bucuresti, specializata in domeniul echiparii cailor de acces, ofera clientilor sai usi de garaj sectionale si tip rulou, usi industriale, antifoc, porti in consola, sisteme de actionare, tehnologii de incarcare/descarcare. "In 2005, firma noastra a inregistrat o cifra de afaceri de... euro. Pentru 2006, se estimeaza vanzari totale cu ...% mai mari fata de anul precedent. Strategia aferenta anului in curs prevede dezvoltarea retelei de distribuitori si largirea gamei de produse. Anul trecut, cel mai solicitat sortiment l-a reprezentat usa sectionala industriala, care a detinut ...% din cifra de afaceri. Dintre lucrarile importante pe care le-am realizat, se disting proiectele derulate pentru retele de showroom-uri si service auto (VW, Audi, Skoda, Seat, Dacia, Renault, Opel, BMW, Ford, Toyota), regii de transport, fabrici, santiere navale, centre logistice, aeroporturi, hipermarketuri etc. Principalul nostru avantaj in fata concurentei il reprezinta calitatea produsului, executat integral in Germania dupa cerintele clientului. Principala problema pe care am intampinat-o in desfasurarea activitatii o constituie concurenta neloiala din partea firmelor care comercializeaza produse necorespunzatoare standardelor europene", a declarat Stefan Capatana, director general al societatii. Pentru mai multe informatii, lecturati articolul.

TERMOTOTAL si-a mutat sediul la Cluj-Napoca
Principalul obiect de activitate al companiei TermoTotal il reprezinta productia geamului termoizolant si executia de prelucrari speciale ale sticlei. "Societatea noastra dispune de o linie de fabricatie complet automata, marca Peter Lisec (Austria) si utilaje CNC pentru debitarea sticlei (asistate de computere performante si programe software specifice, ce asigura optimizarea procedeelor de procesare a vitrajelor). Prin intermediul masinilor speciale din dotare, TermoTotal poate furniza o gama diversa de vitraje pentru orice tip de tamplarie (din PVC, aluminiu sau lemn stratificat), la fabricarea geamului folosindu-se exclusiv materii prime si materiale din import, provenite de la producatori de renume din industria sticlei. De altfel, sortimentele pe care le punem la dispozitia partenerilor sunt agrementate tehnic, fiind implementate standardele de calitate ISO 9001:2000 si ISO 9002. Strategia de afaceri are ca obiectiv prioritar promovarea calitatii, aceasta fiind singurul garant obiectiv al dezvoltarii firmei dupa ianuarie 2007, cand nivelul concurential specific pietei din Uniunea Europeana va deveni o realitate si in Romania. Datorita profesionalismului cu care abordam fiecare detaliu (de la initierea comenzii pana la furnizarea geamului termoizolant), am reusit sa ne impunem pe acest segment, prin sporirea numarului de clienti,", a declarat Marius Petric, director general al TermoTotal. Detalii suplimentare, in paginile revistei. Pentru a beneficia de prezentarea integrala a informatiilor, abonati-va acum la revista FERESTRE & USI! Click aici (https://www.agendaconstructiilor.ro/comanda.php)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left