Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Actualitatea interna
Construct Expo Ambient: Profile cu armatura compozita de la WINTECH PVC
Actualitatea interna Publicat de AG&F 20 Mai 2008 11:30
Firma Wintech PVC - ca reprezentanta a societatii Adopen, din Turcia - participa, anul acesta, pentru a doua oara la targul international Construct Expo Ambient. "Compania-mama este prezenta la manifestarile expozitionale de profil inca de la inceputul organizarii acestora in Romania, scopul declarat fiind acela de popularizare intensa a produselor proprii. In acest an, punem accent pe cresterea vanzarilor de sisteme din PVC cu 3, 4 si 5 camere, prevazute cu noua armatura de tip compozit CRP. Aceasta - pe langa avantajele practice oferite - devine tot mai competitiva pe piata, datorita cresterii pretului la armaturile clasice, realizate din metal. Pentru acest nou model, au fost deja obtinute agremente tehnice in Germania, Spania, precum si in Romania. Pentru anul in curs, ne-am propus - odata cu dezvoltarea parteneriatelor cu dealerii actuali - identificarea de noi colaboratori si de fabricanti de tamplarie din PVC ce lucreaza la mare capacitate, pentru care noua armatura va implica o sporire masiva a productivitatii. Totodata, cercetam posibilitatea demararii activitatii de executie, in Romania, a reperelor auxiliare, cum ar fi glafurile. In aceste conditii, ne asteptam, pentru anul in curs, la consolidarea pozitiei companiei si la majorarea cotei de piata. Avand in vedere nivelul crescut al exporturilor firmei Adopen in tari cu un nivel crescut de exigenta, cum ar fi Franta, Spania, Marea Britanie sau Italia, ne asteptam ca si in Romania Wintech sa devina un brand apreciat, oferind calitate optima, la un pret corect", a afirmat Florin Mihaila, director al companiei.

***

In 2007, vanzarile totale inregistrate de Wintech PVC au depasit 4 milioane de euro, pentru anul in curs reprezentantii societatii estimand o evolutie accelerata a acestora, datorata - mai ales - noii armaturi compozite CRP si lansarii activitatii de livrare a sistemelor de feronerie Roto si G-U. Astfel, strategia de dezvoltare prevede ca nivelul cifrei de afaceri din 2008 sa depaseasca 6 milioane de euro. Partenerii companiei sunt invitati sa testeze noile produse in Pavilionul 17, stand 104. (Ovidiu Stefanescu)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left