Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna
NOU: Va fi disponibila analiza datelor statistice a importurilor de scule electrice 2005-2009
Actualitatea interna Publicat de AG&F 17 Feb 2010 11:30
Departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor elaboreaza analiza datelor statistice referitoare la importurile de scule electrice (in intervalul ianuarie 2005- septembrie 2009), fiind disponibile si estimari pentru perioada urmatoare. Varianta finala va fi definitivata la data de 15 martie 2010. Analiza segmentului de scule electrice include comentarii, tabele si grafice referitoare la structura, valoare, evolutie, surse de import si destinatii de export (tari) etc. Pe baza informatiilor prezentate, firmele din domeniu pot configura /elabora strategii de afaceri, adaptate noului context economic. Pentru a vizualiza detalii cu privire la modul de receptionare a datelor, click aici!
Redactia Agenda Constructiilor editeaza trimestrial analize referitoare la importul/exportul de scule electrice, cofraje, lacuri si vopsele, placi ceramice, caramida si alte categorii de materiale de constructii/instalatii. Informatii suplimentare, la tel./fax: 021-336.04.16/17, e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left