Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home
ROBERT BOSCH: Cum sa creati o fereastra pas cu pas
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 21 Sep 2012 12:47
V-ati dorit vreodata sa adaugati un plus de stil balconului dumneavoastra prin intermediul unui obiect decorativ? Ce spuneti de o fereastra care sa aduca exteriorul in interior? Consultati ghidul nostru pas cu pas de mai jos si utilizati noul ferastrau compact Dremel DSM20.

Unealta multifunctionala rotativa Dremel a devenit cea mai vanduta unealta multifunctionala din lume, reprezentand angajamentul companiei pentru inovatie si calitate.
Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifunctionale rotative, care lucreaza la viteze inalte, fiind versatile si putand fi folosite cu peste 150 de accesorii sau atasamente Dremel.
Produsele Dremel usureaza munca in cadrul proiectelor detaliate si extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau functionale, atat pentru utilizatorii profesionisti, cat si pentru utilizatorii pasionati de proiectele de DIY.

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left