Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 20 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ADERARE la Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolata
ADERARE la Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolata
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 01 Mar 2018 18:27
Rolul patronatului este esential in ceea ce priveste domeniul de activitate al executiei si motajului tamplariei termoizolante, fatadelor cortina si domeniilor conexe acestuia. PPTT doreste sa promoveze avantajele asocierii si implicarii companiilor in deciziile care guverneaza sectorul in care isi desfasoara activitatea.
Membrii PPTT se bucura de o serie de avantaje:
- PPTT efectueaza certificarea calificarii tehnico-profesionale a operatorilor economici cu activitate in domeniul tamplariei termoizolante
Certificarea asigura recunoasterea capabilitatii si a competentelor companiei in derularea proceselor ce constituie obiectul de activitate, in domeniul tamplariei termoizolante. Se certifica existenta dotarii tehnice si a conditiilor de lucru necesare obtinerii unor produse de calitate corespunzatoare diverselor utilizari. Percepe tarife avantajoase pentru companiile membre ale patronatului.
- PPTT organizeaza cursuri de specializare, trainig-uri, certificari profesionale pentru angajati
Training-uri, organizate de PPTT in parteneriat cu Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, dedicate perfectionarii si specializarii angajatilor cu pregatire superioara tehnica din companii active pe piata de tamplarie termoizolanta.
PPTT - autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) ca Centru de Evaluare si Certificare a competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale pentru calificarile:
a. Confectioner tamplarie din aluminiu si mase plastice;
b. Confectioner geam termoizolator;
c. Montator sisteme tamplarie termoizolanta.
Certificatul de competente se obtine in termen scurt, fara participare la un curs, durata unui proces de evaluare a competentelor profesionale este de maxim 30 de zile.
- PPTT asigura participarea la targuri si misiuni economice
Participare membri PPTT prin Programul de sustinere a internationalizarii operatorilor economici romani din aceasta breasla, cu finantare de la bugetul de stat, pentru perioada 2017-2020 - in cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.
- PPTT asigura consultanta si asistenta tehnica de specialitate prin comisiile care functioneaza la nivelul patronatului, emite puncte de vedere tehnice pentru situatii conflictuale in vederea rezolvarii acestora pe cale amiabila.
- PPTT organizeaza conferinte tematice si workshop-uri cu subiecte de interes pentru acest domeniu de activitate in orasele importante din cele trei regiuni ale tarii.
- PPTT monitorizeaza legislatia din aceasta bransa si depune propuneri de modificare la ministerul de resort.
Patronatul este implicat in elaborarea sau propuneri de modificari legislative si de reglementari tehnice in domeniul tamplariei termoizolante prin specialistii desemnati de PPTT in Comitetele Tehnice de Specialitate din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor - MDRAPFE.
- PPTT contribuie la standardizarea nationala, europeana sau internationala
- PPTT propune programe nationale pentru relansarea activitatii in domeniu
- PPTT face propuneri legislative privind forta de munca
PPTT este membru fondator al Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC). Astfel poate sa faca propuneri de modificari legislative, pentru aceasta bransa, pe agenda Comisiei de Dialog Social.
 
12993 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK