Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 26 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALRO: Nou imprumut, in cuantum de 167 milioane USD
ALRO: Nou imprumut, in cuantum de 167 milioane USD
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 24 Nov 2017 19:57
Alro SA, cel mai mare producator de aluminiu din Europa continentala (excluzand Rusia si Peninsula Scandinava), a semnat o facilitate de credit in valoare de 167 de milioane de dolari, pe o perioada de trei ani, dupa cum se arata intr-un comunicat al grupului.
Acordul extinde cu trei ani creditul de tip revolving in valoare de 137 de milioane de dolari, semnat in decembrie 2015 si adauga o noua linie de finantare non-cash, in suma de 30 de milioane de dolari. Acest credit de tip revolving are ca scop finantarea capitalului de lucru necesar companiei, in timp ce linia de finantare non-cash va fi utilizata pentru emiterea de acreditive si scrisori de garantie, in vederea sustinerii activitatii operationale si activitatii investitionale. Conditiile comerciale contractuale au fost imbunatatite din mai multe puncte de vedere si, de asemenea, cu un impact pozitiv asupra cheltuielilor financiare ale companiei.
Tranzactia a fost finalizata cu un sindicat de opt banci si a fost condusa de RBI Group (Raiffeisen Bank International, impreuna cu Raiffeisen Bank Romania), drept unic coordonator.
Sindicatul de banci a inclus OTP Bank Romania, Unicredit Bank, Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania, Banca Transilvania, Banca de Export-Import a Romaniei (Eximbank) si Garanti Bank. Informatii suplimentare, la www.alro.ro
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK