Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home
ALUKONIGSTAHL: Investitorii opteaza pentru tamplarie din aluminiu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 16 Dec 2014 18:20
De la usa de intrare la usa glisanta de mari dimensiuni pentru iesirea spre terasa, de la fereastra protejata cu jaluzele sau parasolare pana la peretele cortina, in ultima perioada tot mai multi investitori au inceput sa acorde atentie produselor cu eficienta energetica ridicata, chiar daca investitia initiala este ceva mai mare. Concluzia apartine consultantilor companiei austriece Alukoenigstahl Romania. Potrivit acestora, pentru o lucrare, costurile pentru profilele din aluminiu cu izolare temica superioara pot fi cu 15-20% mai mari. Acest lucru se reflecta intr-o crestere cu 6-10% a investitiei in tamplarie. Aceasta tendinta vine in contextul in care, la nivel european, se pune un accent deosebit pe cresterea continua a performantei energetice a cladirilor, scopul fiind, ca in viitor, toate cladirile noi sa fie cladiri independente energetic.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK