Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUKONIGSTAHL: Schuco lanseaza o companie de solutii inovative din PVC
ALUKONIGSTAHL: Schuco lanseaza o companie de solutii inovative din PVC
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 01 Apr 2016 08:49
Alukoenigstahl Romania a anuntat lansarea in cadrul Expozitiei Internationale pentru ferestre, usi si fatade de la Nurenberg - Fensterbau Frontale 2016 - a companiei Schuco Polymer Technologies KG, detinuta 100% de Schuco. Compania isi propune sa aduca pe piata - sub brandul Schuco - solutii avangardiste pentru ferestre, usi si usi glisante din PVC.
Cu ocazia lansarii, compania a prezentat noul sistem twin, o noua solutie arhitecturala din PVC pentru ferestre si usi, caracterizat mai ales prin prelucrare simpla, eficienta si flexibila. Din punct de vedere tehnic, constructia profilului cu adancime de 82 mm convinge prin simplitate si flexibilitate. O tehnologie inovatoare pentru garnituri si un sortiment bogat de profile de montaj si de cuplare sunt argumente importante pentru prelucratori. Cerintele privind eficienta energetica sunt realizate prin izolare termica ridicata, care, la solicitarea clientului se poate aduce pana la nivel de casa pasiva. Sistemul puncteaza si pentru design: se poate combina cu finisajul metalic exclusivist al suprafetelor Schuco AutomotiveFinish.
La expozitie, compania a prezentat si alte produse noi: Schuco VentoPlus noul sistem de ventilare, care completeaza gama de solutii de ventilatie descentralizata, Schüco VarioTec Air, inovativa feronerie pentru ventilatie, care mareste familia Schuco VarioTec, Light Silver, Deep Bronze si Metallic Black, care imbogatesc paleta de culori Schüco AutomotiveFinish. In plus, compania pune la bataie noi solutii in ceea ce priveste accesoriile, gama de infoliere, masini si utilaje, programe de calcul si studii, toate argumente pentru a sustine grija constanta pentru inovatie.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK