Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 27 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUPROF: Centrul de Cercetare si Inovare a obtinut acreditare PCA
ALUPROF: Centrul de Cercetare si Inovare a obtinut acreditare PCA
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 11 Ian 2018 17:07
Pe data de 4 decembrie 2017, Centrul de Cercetare si Inovare ALUPROF a devenit oficial unitate acreditata, obtinand certificatul PCA. Datorita acesteia, devine primul laborator din Polonia si unul dintre putinele din Europa al unui producator de sisteme din aluminiu.
In primul trimestru al anului 2017, Centrul de Cercetare si Inovare a implementat sistemul de management conform normei ISO 17025, in urma caruia a fost depusa o cerere de acreditare catre Centrul Polonez de Acreditare. In timpul auditurilor si evaluarii finale, personalul laboratorului a demonstrat ca institutia indeplineste toate criteriile, normele si cerintele PCA.
Certificatul emis de Centrul Polonez de Acreditare confirma un nivel ridicat de independenta, impartialitate si competenta a personalului care lucreaza in cadrul Centrului de Cercetare si Inovare ALUPROF. - Documentul este de asemenea o certificare a faptului ca rezultatele obtinute de laborator competente si incontestabile - a declarat Piotr Ciemała, Director Calitate in cadrul Laboratorului.  In cursul pregatirii evaluarii finale PCA a subliniat ca punctul forte al Centrului de Cercetare si Inovare este personalul implicat si actiunea rapida si competenta, posibila datorita cunoasterii curente a metodelor de cercetare.
Centrul de Cercetare si Inovare ALUPROF este o unitate care efectueaza teste conform normelor de analiza europene (EN) si americane (ASTM, AAMA). Din structura sa face parte, printre altele, cea mai mare celula de cercetare din Europa Centrala si de Est in domeniul testarii ferestrelor, usilor, fatadelor si rulourilor de exterior in cadrul testelor de etanseitate. Informatii suplimentare, la www.aluprof.ro   
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK