Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 26 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUPROF: Inginerii Aluprof au certificate BCCA
ALUPROF: Inginerii Aluprof au certificate BCCA
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 16 Oct 2017 11:05
Institutul BCCA este o institutie independenta, care promoveaza, de peste 35 de ani, prin certificatele emise sub egida sa, calitatea ridicata a produselor si serviciilor propuse in domeniul constructiilor, confirmand de asemenea competentele ridicate ale inginerilor. „Aprecierea competentei specialistilor ALUPROF reprezinta o distinctie uriasa pentru noi. Suntem singura companie din Europa Centrala si de Est care angajeaza o echipa atat de mare de specialisti in acest domeniu”, declara Bożena Ryszka, Marketing Manager ALUPROF S.A.

Certificatele obtinute permit companiei ALUPROF sa efectueze calcule termice pe cont propriu, fara obligatia de a utiliza de fiecare data institute de cercetare, iar acest lucru reduce semnificativ timpul de lucru pe proiecte.

ALUPROF colaboreaza deja de mai multi ani cu arhitecti si proiectanti din toata lumea, desfasurandu-si activitatea in aria arhitecturii unice si moderne. Datorita ofertei bogate de produse a companiei, grijei continue pentru calitate si asistentei tehnice de specialitate, compania este perceputa ca un partener solid de afaceri. Informatii suplimentare, la www.aluprof.ro

 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK