Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 27 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUPROF: Lider al pietei poloneze de tamplarie, pentru a IX-a oara consecutiv
ALUPROF: Lider al pietei poloneze de tamplarie, pentru a IX-a oara consecutiv
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 03 Nov 2017 21:36
Compania Aluprof (membra a corporatiei Grupa Kęty), lider in productia de sisteme de aluminiu din Europa, a primit de noua ori consecutiv prestigiosul titlu Liderul Pietei de Tamplarie din Polonia, castigand la categoriile: sisteme de aluminiu si sisteme de rulouri. Finalul editiei din acest an a concursului a avut loc la data de 25 octombrie 2017, in Palatul Lubomirski (sediul Business Centre Club) din Varsovia.
Topul Liderilor Pietei de Tamplarie, organizat de Centrul Analizelor de Bransa, are deja o traditie de 13 ani si este elaborat pe baza rezultatelor in vanzari din sezonul anterior. Forma acestuia este influentata exclusiv de cifre - clientii care cumpara produsele furnizorului respectiv decid pozitia firmei pe piata. In timpul concursului din acest an, au fost studiate cateva sute de firme poloneze. In prezenta a sute de manageri ai companiilor implicate pe piata poloneza si europeana de ferestre si usi, diplomele au fost primite de conducatori ai unor firme renumite, precum Porta KMI Poland (usi), Velux Polska (ferestre pentru acoperisuri), Wiśniowski (porti), Drutex (ferestre din PVC), Portos (rulouri), KMT Stal (usi metalice), Somfy (sisteme de actionare motorizata). Firma Aluprof s-a regasit deja pentru a noua oara in acest cerc onorabil. 
Diplomele, inmanate in timpul galei festive, au fost primite in numele firmei de Marek Majchrzak, director de vanzari nationale si Bożena Ryszka, director de marketing, care au precizat ca „distinctiile «Lider al Pietei de Tamplarie 2017» in ambele segmente de piata, pe care compania le deserveste, reprezinta pentru Aluprof un imens motiv de mandrie, iar titlul de lider ne obliga sa muncim din greu neincetat. Depunem toate eforturile pentru a multumi numarul din ce in ce mare al clientilor nostri”. Informatii suplimentare, la www.aluprof.ro
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK