Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUPROF: Sisteme antiincendiu, acreditate de firma Procema Cercetare
ALUPROF: Sisteme antiincendiu, acreditate de firma Procema Cercetare
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 19 Dec 2017 10:00
Aluprof, lider european in productia sistemelor de aluminiu, a primit de la institutul roman S.C. Procema Cercetare S.R.L. un agrement tehnic pentru produsele sale.  Acesta include sistemele antiincendiu din aluminiu MB-60E EI, MB-78E EI (inclusiv cu pereti fara elemente despartitoare) si sistemul MB-118EI.
Avand in vedere cerintele de siguranta valabile in domeniu, specialistii firmei Aluprof si ai prestigiosului institut S.C. Procema Cercetare S.R.L. au demarat o colaborare stransa in scopul stabilirii celor mai inalte standarde in sfera produselor ignifuge oferite. Aceasta initiativa nu doar completeaza prevederile in constructii in vigoare si standardele de piata, ci si inlesneste selectia produselor, asigurand confortul decizional al persoanelor responsabile de protectia antiincendiu a cladirilor.
Sistemele Aluprof au primit un agrement care garanteaza cei mai buni parametri ai produselor, in conformitate cu cele mai recente norme in domeniu si care sunt caracterizate de cea mai buna calitate a solutiilor tehnice. 
 
12733 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK