Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 20 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ETEM: Cercevea ascunsa, pentru sistemul E68
ETEM: Cercevea ascunsa, pentru sistemul E68
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 21 Mar 2018 07:52
Sistemul de aluminiu E68, lansat oficial pe piata in 2016, si-a imbogatit portofoliul cu o noua componenta - si anume: cu cercevea ascunsa, informeaza un comunicat al companiei de origine elena. Noua varianta de cercevele permite ca partea fixa ​​si cea de deschidere sa para in acelasi mod din exterior. Designul inovator ofera un aspect omogen fatadei fara elemente de deschidere recunoscute.
Toate liniile exterioare raman aceleasi, indiferent de locul si de tipul de deschidere.
Sistemul E68 este un sistem multifunctional pentru ferestre si usi de balcon ce cuprinde o gama foarte larga de solutii de izolatie termica. Accesoriile si garniturile specifice garanteaza o izolare termica buna si indeplinesc toate cerintele si standardele. E68 este compatibil cu toate tipurile de sisteme de fatada si este optimizat pentru a utiliza cele mai comune unitati de vitraj. Echipa Etem a dezvoltat, de asemenea, un profil special pentru incorporarea intr-un perete cortina Е85.
Imbogatirea seriei E68 face parte din strategia Etem de a dezvolta solutii si sisteme complete. Compania se straduieste sa ofere sisteme personalizate si versatile pentru a provoca imaginatia arhitectilor, fara a compromite calitatea produsului finit.
Caracteristicile tehnice ale sistemului il recomanda astfel pentru versatilitatea sa: latime: 68 mm, parte vizibila: 68 mm, Uw: 1,0 W/mpK la Ug: 0,6W/mpK. Informatii suplimentare, la www.etem.ro
 
12993 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK