Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 20 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ETEM: Partenerii de afaceri, invitati la conferinta
ETEM: Partenerii de afaceri, invitati la conferinta
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 23 Feb 2018 20:29
La data de 22 martie 2018, in intervalul orar 9.30 - 15.30, partenerii de afaceri ai companiei Etem - important furnizor de profile arhitecturale pentru tamplarie si fatade, respectiv de profile pentru industria auto - sunt invitati la Ramada Bucharest Park (din B-dul Poligrafiei nr. 3-5, sector 1, Bucuresti), in sala Ramada Europe, unde va avea loc conferinta „Etem Business Partners - inovatie si calitate, solutii catre succes”.
„Programul conferintei a fost conceput astfel incat sa se adreseze specialistilor din companiile care desfasoara activitati in aceasta bransa, parteneri actuali sau potentiali ai Etem, constituiti de antreprenori, producatori de ferestre din aluminiu si PVC, reprezentanti ai firmelor de constructii si ai companiilor ce asigura servicii specializate de executie si montaj etc.”, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.
Seminarul Etem Business Partners reprezinta un eveniment traditional pe piata de profil, a carui prima editie a avut loc tot la Ramada Park, in anul 2010, fiind urmata in acelasi an de o serie de conferinte cu aceeasi tema, in localitatile importante ale tarii. Conferinta se adreseaza specialistilor din bransa de tamplarie termoizolanta, arhitectilor, proiectantilor si fabricantilor de ferestre si pereti cortina, respectiv reprezentantilor companiilor de constructii. In program sunt, de obicei, incluse prezentari referitoare la identitatea corporatista a societatii, la cele mai noi produse aflate in portofoliu (unele, lansate pe piata din Romania chiar cu prilejul evenimentului) etc. Informatii suplimentare, la www.etem.ro
 
12993 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK