Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 20 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FISIERELE pentru sistemele ALUPROF sunt disponibile pe platforma BIMOBJECT
FISIERELE pentru sistemele ALUPROF sunt disponibile pe platforma BIMOBJECT
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Apr 2018 16:10
Dezvoltarea bibliotecilor BIM reprezinta un nou pas in directia facilitarii colaborarii eficiente a diversilor parteneri la proiectarea cladirii. In prezent, aceste fisiere sunt disponibile in cele mai populare doua programe, utilizate in acest domeniu: AutoCad Revit si ArchiCad, care sunt disponibile atat in catalogul nostru pentru arhitecti, cat si pe platformele dedicate arhitectilor.
Tehnologia BIM (Building Information Modeling) permite abordarea moderna atat a procesului de proiectare a cladirii, a etapei de realizare a acesteia, cat si a exploatarii sale ulterioare. In acest concept se afla atat software-ul pentru proiectare, cat si modelul virtual al cladirii, precum si baza de date despre investitie. Programele pentru proiectare in tehnologia BIM sunt utilizate tot mai frecvent de atelierele de arhitectura, precum si de firmele din constructii, deoarece reduc timpul de proiectare, permit prezentarea in spatiu a intregii cladiri, faciliteaza colaborarea internationala si au impact remarcabil asupra optimizarii timpului si costurilor de constructie.
 
12993 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK