Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEALAN dezvaluie o lume a ferestrelor digitale la targul Fensterbau Frontale 2018
GEALAN dezvaluie o lume a ferestrelor digitale la targul Fensterbau Frontale 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Mar 2018 14:14
„Inovatie cu sistem” este motto-ul care defineste prezenta Gealan la cel mai mare targ de constructii, Fensterbau Frontale, desfasurat la Nürnberg in perioada 21-24 martie 2018. Avand ca teme principale tehnologia suprafetelor, digitalizarea si automatizarea, Gealan, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profile din PVC pentru ferestre si usi, isi intampina vizitatorii cu o abordare futurista a celor mai performante solutii, dezvaluind noi oportunitati in materie de proiectare.
„In ultimele luni, specialistii Gealan au dezvoltat o serie de produse interesante si inovatoare, reusind sa fie cu un pas inainte in acest mediu extrem de competitiv. Ii invitam pe toti cei interesati de noile noastre produse, de aditiile de sistem sau de automatizarea si digitalizarea cladirilor la standul nr.5/103 din hala 5, pentru a patrunde in lumea fascinanta a inovatiilor Gealan”, a declarat Ivica Maurovic, Managing Director Gealan Fenster-Systeme GmbH.
Pe tot parcursul expozitiei, echipa Gealan este pregatita sa ofere vizitatorilor informatii despre programele Smart Home si BIM (Building Information Modeling), precum si despre posibilitatile noilor canale de vanzari, care au fost deblocate prin imbinarea realitatii cu lumea virtuala. In acest sens, prezentarile care folosesc realitatea augumentata ii vor ajuta pe vizitatori sa descopere viitorul acestui domeniu.
In cadrul Fensterbau Frontale 2018, Gealan prezinta solutii adaptate pietelor internationale, incluzand noul sistem S9000 NL, o platforma ideala pentru piata de ferestre din Olanda, precum si solutii specifice pietelor din Italia si Franta. De asemenea, vizitatorii vor putea descoperi Gealan-LUMAXX, o solutie care se remarca prin geometria optimizata a ramelor si latimea profilelor comprimata la minimum, sporind, astfel, gradul de luminiozitate, fara a fi necesara renuntarea la confortul utilizarii sau la siguranta. Un alt punct de atractie de la standul Gealan il reprezinta noul produs S9000 PLUS, o extensie a platformei de sistem, prevazut cu o cupola fixa de etansare pe garnitura mediana. Pe langa aceste noutati, nu lipsesc de la targ nici solutiile de top din portofoliul Gealan, precum sistemul complet din sticla, Gealan-KUBUS sau inovatoarea tehnologie a suprafetelor colorate, Acrylcolor.
Asadar, vizitatorii targului Fensterbau Frontale 2018 sunt asteptati la standul nr.5/103 din hala 5 pentru a se convinge de multitudinea de inovatii si de produsele performante dezvoltate de Gealan. Cei care vor sa descopere lumea ferestrelor digitale pot vizita si virtual standul companiei, prin descarcarea aplicatiei Gealan, disponibila gratuit pe iOS si Android. Toate noutatile prezentate de Gealan in cadrul expozitiei vor fi disponibile si in Romania, prin intermediul partenerilor autorizati. In plus, in perioada 1 - 30 aprilie 2018, acestia ofera conditii speciale pentru achizitionarea noilor sisteme.
Despre Gealan Romania
Gealan Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profile din PVC, este compania care produce, de peste 20 de ani, profile din PVC pentru usi si ferestre. Acest rol este sustinut de capacitatea de productie, de 15.000 tone/an, puterea de a inova si gama variata de produse, de la cele premium la cele de baza. In prezent, compania are aproape 100 de angajati si colaboreaza cu peste 225 de firme partenere din intreaga tara. In portofoliul de produse se regasesc sisteme inovatoare pentru usi si ferestre, rulouri, obloane si diferite accesorii.
 
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK