Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEZE a echipat ParkLake Plaza cu sisteme si tehnologii pentru usi performante
GEZE a echipat ParkLake Plaza cu sisteme si tehnologii pentru usi performante
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Sep 2016 12:04
GEZE Romania, subsidiara locala a producatorului german de sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, a furnizat si instalat in centrul comercial ParkLake Plaza, peste 190 de sisteme pentru desfumare (sisteme pentru actionarea luminatoarelor - GEZE RWA 110), 22 de usi glisante automate GEZE Slimdrive SL NT, sapte usi glisante automate Slimdrive SL break-out pentru caile de evacuare, sase usi glisante automate ECdrive, 14 centrale incendiu GEZE MBZ 300 interconectate CAN-BUS si patru statii meteo echipate cu senzori de ploaie si vant.
“Colaborarea cu centrul comercial ParkLake Plaza reprezinta unul dintre cele mai importante si complexe proiecte ale anului 2016, in cadrul caruia am mobilizat intr-o perioada relativ scurta echipa noastra de specialisti. Sistemele folosite in noul centru comercial din Capitala indeplinesc cele mai inalte exigente in privinta securitatii datorita modulului de comanda autoprogramabil si al dispozitivelor inteligente de protectie. Totodata, materialele de inalta calitate si echipamentul de comanda modern garanteaza performante de top ale produselor” a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.
Usile glisante automate Slimdrive SL NT ofera eleganta fixata in puncte pentru usi din sticla inovatoare si intrari luminoase. Operatorul foarte suplu Slimdrive SL NT are o inaltime de numai 7 cm si asigura intrari luminoase fara a afecta incidenta luminii.
Usile glisante cu functia Break-Out au fost montate pentru caile de evacuare si salvare, iar design-ul elegant al actionarii cu o inaltime de constructie de numai 7 cm se integreaza perfect pana si in cele mai inguste fatade de cladiri.
Usile glisante ECdrive asigura fiabilitate fara compromisuri, avand o actionare lenta a usii glisante liniare pentru numeroase cicluri de deplasare, cu acelasi confort la actionare si siguranta.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK