Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEZE lanseaza noi solutii automatizate pentru cladiri controlate inteligent
GEZE lanseaza noi solutii automatizate pentru cladiri controlate inteligent
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 18 Apr 2018 07:34
GEZE, lider in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, lanseaza, in cadrul targului Fensterbau Frontale, de la Nürnberg (ce a avut loc in perioada 18-21 martie 2018), o serie de solutii inovatoare de management si interconectare a cladirii, prin care usile, ferestrele si sistemele de siguranta sa fie integrate si monitorizate intr-o singura retea, informeaza un comunicat al companiei.
Printre noutati se numara GEZE Cockpit, GEZE ActiveStop, Powerturn F/R-IS/TS, Slimchain 230V.
GEZE Cockpit este unul dintre cele mai importante noutati prezentate in cadrul targului, intrucat devine centrul de vizualizare, monitorizare si de control al sistemelor GEZE. Datorita retelei integrate in cladirile inteligente, GEZE Cockpit ofera noi posibilitati pentru o functionare in siguranta, optimizand, in acelasi timp, functionalitatile si consumul de energie. Acesta poate fi folosit ca un sistem independent de automatizare a cladirii sau poate fi integrat intr-un sistem de control al cladirilor de clasa A.
Solutii inteligente pentru ferestre si usi
Noua versiune a sistemului de actionare a usilor batante Powerturn F/ R-IS/ TS, conectata la sistemul Cockpit si controlata la nivel central, este o solutie multifunctionala, unica si completa, cu un canat de usa automat si manual. Sistemul de usi cu noul Powerturn combina functionarea si monitorizarea de la distanta cu linistea unei usi securizate, protectia pentru iesirea de urgenta, protectia impotriva incendiilor si rezistenta la furt.
In cadrul targului, GEZE prezinta si modalitatea de punere in functiune a ferestrelor de fatada, din gama de actionare IQ, cu noua generatie de motoare cu lant Slimchain 230V deosebit de subtiri, care permit o instalare mult mai rapida si mai usoara. Modulul de interfata KNX, din sistemul IQ, permite conectarea ferestrelor intr-un sistem de cladiri KNX, dar si monitorizarea si gestionarea acestora intr-un mod inteligent, creand fatade care se adapteaza la clima si care permit o ventilare naturala controlata.
Solutia perfecta - sistemul GEZE ActiveStop
O alta solutie inteligenta si inovatoare este noua versiune de amortizoare din gama GEZE ActiveStop. Sistemul asigura o interactiune confortabila in care deschiderea si inchiderea usilor batante de interior este controlata si silentioasa, oferind posibilitatea mentinerii usii in pozitii variabile. Datorita adancimii de integrare cu valori minime, amortizorul indeplineste cele mai stricte cerinte de proiectare, iar astfel devine invizibil in aproape orice foaie de usa. Iar usurinta la instalare a sistemului de amortizare GEZE ActiveStop a fost demonstrata direct, chiar la standul din cadrul targului.
Selectare facila a produselor GEZE, prin intermediul unor instrumente speciale
GEZE prezinta noi instrumente care faciliteaza selectarea solutiilor si proiectarea. Unul dintre acestea este WinCalc, un configurator pentru tehnologia ferestrelor, care usureaza semnificativ alegerea unei actionari optime pentru ferestre. Noua versiune WinCalc 2.0 poate fi actionata in mod intuitiv, oferind metode de calcul mult mai avansate si mai simple.
***
Infiintata in 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta.  In prezent, grupul detine 21 de subsidiare la nivel mondial si peste 2.800 de angajati. In Romania, GEZE este prezenta din 2004, functionand ca subsidiara independenta din anul 2010, cu o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro. GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate - batante, glisante si rotative, amortizoare, constructii din sticla, instalatii de evacuare a fumului si a caldurii (RWA), sisteme de siguranta, precum si sisteme de ferestre si de ventilare. Informatii suplimentare, la www.geze.ro
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK