Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Mai 2017
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUARDIAN a lansat concursul Student Design Challenge
GUARDIAN a lansat concursul Student Design Challenge
Oportunitati & Comunicate Scris de Camelia Pantel 18 Apr 2016 13:15
Sticla dispune de abilitatea de combinare a luminii, transparentei, claritatii, securitatii si frumusetii cu functionalitatea si ajuta la crearea unor ambiante confortabile si pline de inspiratie. Cu putina imaginatie creativa, ce se poate realiza in anii ce vor urma?
Pentru a raspunde la aceasta intrebare, Guardian Industries Glass Group din Europe, furnizor de prim rang de produse de sticla flotata si de produse fabricate din sticla pentru aplicatii din domeniile comercial, rezidential, de design interior si transporturi, a lansat un nou concurs de design. Scopul concursului este de a-i inspira pe tinerii designeri sa utilizeze un material care merge mai departe de limitele sale percepute.
Provocarea de design pentru studenti 2016, organizata de compania Guardian, (www.guardiandesignchallenge.com) ii invita pe studentii de la specializarea design sa isi trimita ideile creative de utilizare a sticlei anti-reflexive Guardian Clarity™ pentru aplicatii de interior pentru locuinte, office si/sau evenimente.
 
 
12178 de articole in baza de date / 870 stiri noi publicate in ultimul an

Autentificare

Revista TOP-Fereastra editia nr. 126 (Mai 2017)
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2017
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK