Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUARDIAN: Consultanta specializata pe segmentul izolarii ferestrelor
GUARDIAN: Consultanta specializata pe segmentul izolarii ferestrelor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 23 Iun 2016 14:19
Guardian Industries’ Glass Group din Europa contribuie la explicarea importantei unei bune izolari a ferestrelor si ofera consiliere cu privire la modalitatea de alegere a celui mai bun sistem de sticla, pentru o izolatie buna a caselor.
Inregistrati-va la Guardian’s Glass Selection Tool (aplicatia de alegere a tipului de sticla Guardian), o baza de date care cuprinde estimari si certificate pentru aproximativ 4.000 de combinatii diferite de tipuri de sticla cu strat unic, dublu si triplu, la www.guardian-czestochowa.com. Unealta de alegere a tipului de sticla este disponibila in limbile engleza si poloneza.
Vizitati centrul tehnic al Guardian la www.sunguardglass.eu, unde va puteti inregistra pentru a utiliza diversele unelte si resurse online, inclusiv calculatorul fonic Guardian Acoustic Calculator.
 
 
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK