Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUARDIAN EUROPE se muta la noul sau sediu din Bertrange, Luxemburg
GUARDIAN EUROPE se muta la noul sau sediu din Bertrange, Luxemburg
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Iul 2015 15:46
Grupul Guardian Industries’ Glass din Europe, producator de prim rang de produse de sticla pentru industria automobilelor si de produse de sticla de inalta calitate utilizate in domeniile comercial, rezidential si de design interior, si-a deschis un nou sediu in localitatea Bertrange, Luxembourg. Aproximativ 120 de angajati au fost relocati din birourile lor actuale aflate la locatia de productie a companiei, din localitatea Dudelange, Luxembourg.
Un motiv esential pentru mutare este tranzitia neintrerupta a companiei catre un model regional de afaceri. Guus Boekhoudt, Vice-presedinte pe Europa al Grupului Guardian Industries’ Glass, explica: „La sfarsitul acestui an, am decis sa reajustam modelul nostru organizational – sa trecem de la abordarea noastra anterioara, de la fabrica la fabrica, la o operare cu adevarat regionala. Noul nostru sediu central pentru Europa reprezinta un pas important in miscarea noastra de a deveni „O singura companie Guardian“, pentru un angajament consistent fata de clientii din regiune.“
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK