Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 26 Aprilie 2017
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUARDIAN GLASS a introdus o noua sticla lacuita pentru aplicatii decorative
GUARDIAN GLASS a introdus o noua sticla lacuita pentru aplicatii decorative
Oportunitati & Comunicate Scris de Stelian DINCA 24 Oct 2016 16:51
Guardian Glass a introdus o noua sticla lacuita pentru aplicatii decorative in domeniile in care siguranta reprezinta o preocupare sau in care sticla este expusa la temperaturi ridicate. Guardian Deco HT™ este o sticla vopsita fara plumb, cu un nivel ridicat de stralucire, care creeaza un aspect stralucitor, uniform dupa tratamentul termic. Guardian Deco HT, este disponibil in doua culori, alb si negru.
Guardian Deco HT este ideala pentru o varietate larga de aplicatii domestice si la locul de munca, de la zonele in care se produc stropi, din bucatarii si bai, placarea peretilor interiori, suprafete de lucru, table de scris si afisaje, usi, precum si parapeti si balustrade. De asemenea, este potrivita pentru utilizarea in aplicatii exterioare, la fatade, precum sticla pentru parapeti si placarea peretilor exteriori - oriunde poate fi apreciat amestecul de siguranta si de frumusete al sticlei Deco HT.
Cu Deco HT se economiseste timp, efort si se creste productivitatea: procesatorii de sticla nu mai au nevoie sa depoziteze vopseaua si solventii sau sa astepte uscarea vopselei, trebuie doar sa taie la dimensiuni si sa securizeze sticla deja vopsita.
Introducand noul produs, Andras Kovacs, manager de produs in cadrul Guardian Glass in Europa declara: „Guardian Deco HT ofera o alternativa excelenta la sticla vopsita cu rola, nu doar in ceea ce priveste productivitatea, ci si datorita faptului ca ofera un nivel mai ridicat de calitate din punct de vedere estetic. Datorita aplicarii tehnologiei Guardian, Deco HT are o culoare mai uniforma si consistenta, serie dupa serie.“
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12115 de articole in baza de date / 862 stiri noi publicate in ultimul an

Autentificare

Revista Fereastra editia nr. 125 (Martie-Aprilie 2017)
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2017
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK