Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 25 Aprilie 2017
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUARDIAN: Fonduri alocate pentru o noua facilitate de productie in Polonia
GUARDIAN: Fonduri alocate pentru o noua facilitate de productie in Polonia
Oportunitati & Comunicate Scris de Camelia Pantel 10 Mar 2017 15:39
Guardian Glass aproba finantarea proiectarii unei facilitati suplimentare de productie a sticlei float in Polonia, actiune ce reflecta increderea companiei in regiune si in cresterea cererii pentru produsele sale din sticla
Guardian Glass aloca 1,5 milioane dolari pentru proiectari tehnice detaliate si verificari la fata locului pentru o potentiala noua facilitate de productie de sticla float, in Polonia. Guardian Glass opereaza in prezent o fabrica de sticla float in Czestochowa, Polonia, si are in vedere cresterea capacitatii cu cea de-a doua fabrica, cu scopul de a satisface cererea tot mai mare a clientilor sai pentru sticla peliculizata si produse din sticla, atat pentru sectoarele comerciale, cat si pentru cele rezidentiale. Aceasta suma initiala pentru lucrari de proiectare tehnica are rolul sa accelereze finalizarea noii fabrici, care ar putea deveni disponibila pe piata in primul trimestru al anului 2019. In plus, locatia este inca in curs de evaluare.
 
 
12111 de articole in baza de date / 865 stiri noi publicate in ultimul an

Autentificare

Revista Fereastra editia nr. 125 (Martie-Aprilie 2017)
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2017
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK