Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUARDIAN GLASS lanseaza online Performance Calculator
GUARDIAN GLASS lanseaza online Performance Calculator
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Sep 2016 16:50
Guardian Glass a introdus Performance Calculator, o unealta digitala care ii ajuta pe clienti sa faca cea mai buna alegere a vitrajului.
Performance Calculator - dezvoltat de echipa tehnica a Guardian, ca parte a pachetului Guardian Glass Analytics Software si disponibil gratuit - calculeaza transmisia luminii si performanta energetica a oricarui tip de sticla Guardian®, utilizata intr-un singur strat sau in orice combinatie de tip si grosime pentru vitrajele duble si triple.
Performance Calculator Guardian a fost certificat de catre organismul de notificare KIWA pentru corectitudinea calculatiilor in conformitate cu EN410 si EN673. Datele din calculatii au fost luate din valori certificate, pentru asigurarea fiabilitatii datelor generate pentru utilizarea in proiectarea cladirilor si lucrarilor de constructie.
Performance Calculator dispune de o serie de caracteristici si beneficii. Programul are un spatiu personal pentru fiecare utilizator, in care se pot crea proiecte, se pot stoca calcule conexe, se pot salva rezultatele intr-un format PDF si se pot partaja fise cu alte persoane din echipa de proiect. Clientii Guardian pot utiliza rezultatele certificate calculate pentru integrarea acestora in Declaratia finala de performanta a IGU pentru sticla Guardian.
Prezentand noul Performance Calculator Guardian, Andreas Behrends, manager pentru performanta produselor si certificare pentru Guardian Glass in Europe, a declarat: „Sunt deja 14 ani de cand le-am oferit clientilor nostri o versiune offline, iar profesionistii din domeniu admit faptul ca este o unealta importanta de suport. Mutarea din offline in online este un pas important inainte, iar noua denumire reflecta acest lucru. In acest moment, profesionistii care utilizeaza unealta pot fi siguri ca acceseaza cele mai noi date si nu trebuie sa isi faca griji cu privire la fire-wall-uri care impiedica actualizarile automate. Mai mult, aceasta noua platforma online ne va permite sa dezvoltam functionalitati noi pe viitor.“
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK