Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUARDIAN: Sticla cu protectie solara SunGuard® asigura un climat natural
GUARDIAN: Sticla cu protectie solara SunGuard® asigura un climat natural
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 03 Nov 2015 15:50
Fluturii sunt creaturi frumoase si delicate, foarte sensibile din punct de vedere climatic. Prin urmare, cand arhitectii au proiectat Konya Tropical Butterfly Garden, Turcia, au considerat ca era vital sa gaseasca cel mai bun si fiabil mijloc de a asigura caldura si umiditatea optime in cadrul muzeului.
Acesta este motivul pentru care au apelat la Grupul Guardian Industries’ Glass din Europa, producator de prim rang de produse de sticla pentru industria automobilelor si de produse de sticla de inalta calitate utilizate in domeniile comercial, rezidential si de design interior, pentru a furniza aproape 1.500 de piese din sticla de dimensiuni diferite, necesare in cadrul etapei de constructie.
Mai precis, au ales produsul Guardian SunGuard® SNX 60/28, care permite transmisia a 60% din lumina si blocheaza 72% din energia solara, permitand reglarea exacta a temperaturii in interiorul cladirii. Gama SunGuard eXtra Selective (SNX) este cea mai performanta sticla cu protectie solara din portofoliul Guardian. Aceasta sticla are excelente caracteristici estetice, datorita culorii neutre transparente si nivelului redus de reflexie.
Asigurarea unui climat tropical constant de 26 °C si a unei umiditati de 80% in interiorul cladirii acoperite de sticla a reprezentat o provocare deosebita in Konya, unde exista un climat continental, cu variatii mari de temperatura intre lunile de iarna si de vara. Suprafata constructiei este de 380.000 de metri patrati.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK