Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 24 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KLAES: Seminar pe teme de eficientizare a activitatii
KLAES: Seminar pe teme de eficientizare a activitatii
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 11 Mar 2014 09:56
Furnizorii germani Urban, Dr. Hahn si Klaes le-au propus un eveniment inedit producatorilor din zona de centru si nord a Romaniei. Cu ocazia acestei intalniri, cei 25 de participanti au primit informatii atat despre solutiile moderne pe care le pot utiliza cat si studii de caz concrete ale unor producatori romani si europeni. Seminarul s-a desfasurat pe durata unei zile, punctul culminant fiind vizitarea halei de productie a producatorului de ferestre HELIOS – unul dintre cei mai importanti producatori romani de usi si ferestre din PVC. Avand de partea lor atuul experientei dar si organizarii moderne, directorii tehnic si de productie al acestei firme, Ioan Bud si Adrian Petrut, le-au prezentat in detaliu toate etapele fluxului de de productie, modul de organizare eficient precum si solutiile individuale.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
Total stiri publicate: 12876

INDEX COMPANII

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12876 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK