Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 26 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - OLTCHIM: Trei societati au depus oferte pentru preluarea activelor
OLTCHIM: Trei societati au depus oferte pentru preluarea activelor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Oct 2017 16:14
In contextul procedurii competitive de vanzare a activelor Societatii lansata de Oltchim S.A. la sfarsitul anului trecut in vederea vanzarii unui numar de noua pachete detinute de Societate in cadrul fazei de reorganizare a procedurii de insolventa al carei obiect este Societatea, in contextul selectiei preliminare derulata de catre Societate cu privire la cei noua ofertanti care au depus oferte angajante in cadrul Procesului de Vanzare, Oltchim a incheiat si preconizeaza sa incheie saptamana aceasta, dupa caz, contracte de vanzare de active dupa cum urmeaza:
1. Cu Chimcomplex S.A. Borzesti, cu privire la pachetele de active nr. 1-5 si partial 7;
2. Cu Dynamic Selling Group S.R.L., cu privire la pachetul de active nr. 6;
3. Cu White Tiger Wealth Management Ltd, cu privire la pachetele de active nr. 1, 3-5, 7, 8 si partial 9.
In continuare se poarta discutii cu alti ofertanti. Finalizarea tranzactiilor in baza acestor contracte este supusa anumitor conditii care trebuie indeplinite, printre care se numara aprobarea finala de catre adunarea generala a creditorilor Societatii, acest organism finalizand selectia ofertantilor castigatori. Informatii importante si cu privire la celelalte oferte angajante vor fi prezentate in scop informativ creditorilor in contextul Procesului de Vanzare. Societatea va continua sa informeze piata cu privire la Procesul de Vanzare in conformitate cu reglementarile aplicabile pana la finalizarea acestuia, care se anticipeaza a avea loc in prima parte a anului 2018.
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK