Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 26 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PINUM DOORS & WINDOWS: O noua colectie premium de usi, inclusa in portofoliu
PINUM DOORS & WINDOWS: O noua colectie premium de usi, inclusa in portofoliu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 02 Nov 2017 14:35
Linia Platinum, o noua colectie de usi de top a grupului Nusco, este disponibila incepand de anul acesta in Romania, sub semnatura Pinum, cel mai mare producator de usi de pe piata locala. Definita ca o solutie de mobilier in stil clasic, care imbina rezistenta lemnului masiv cu tehnicile moderne de productie si metodele speciale de procesare, noua linie cuprinde modele personalizate, menite sa completeze prin originalitate si design-ul avangardist ambientul oricarei locuinte.
“Folosind farmecul esentelor de lemn, modelele din linia Platinum nu sunt doar simple usi, sunt adevarate propuneri decorative care pot transforma interiorul unei incaperi. Am pastrat calitatea deosebita specifica produselor Pinum, am adaugat nota de originalitate si caracterul personalizabil in materie de design, oferindu-le, astfel, clientilor nostri solutii unice pentru caminul lor. Am observant ca romanii pun tot mai mult accent pe echilibrul intre design si calitate, de aceea, modelele din linia Platinum au fost concepute pentru a raspunde celor mai inalte exigente”, a declarat Francesco Curcio, Director General Executiv Pinum.
Design-ul si calitatea, particularitatile tuturor produselor Pinum, se regasesc si in noua linie Platinum. Prin diversitatea detaliilor si varietatea modelelor, esentelor si culorilor, noua gama sintentizeaza traditia stilistica si versatilitatea moderna. Modelele sunt disponibile in numeroase variante de stil si finisaje, pot avea esente de stejar si nuc, dar si diferite tipuri de tocuri, pervazuri si capiteluri, in stil clasic, baroc sau neoclasic, astfel incat sa contribuie la unicitatea fiecarui spatiu.
Fara sa faca abstractie de la calitatea si durabilitatea produselor, noua colectie de usi urmareste conservarea starii mediului inconjurator, fiind realizata prin procese de productie care minimizeaza impactul asupra mediului. De altfel, sustenabilitatea reprezinta o prioritate atat pentru grupul Nusco, cat si pentru Pinum, motiv pentru care au obtinut de-a lungul anilor cele mai importante certificari privind respectarea legislatiei de mediu.
Modele din Linia Platinum sunt expuse in showroom-ul Pinum din Sos. Pipera nr. 48, cel mai mare showroom de usi, ferestre si parchet din Europa de Est.
 
Despre Pinum
Povestea Pinum a inceput inca din 1981 prin colaborarea companiei Nusco Porte cu fabrica de mobila din Pipera. Ulterior, in 1992, s-a infiintat Pinum Productie, companie care s-a ocupat cu productia de usi pentru pietele din Italia si Romania, iar din 2002, Pinum Productie a preluat integral unitatea de productie Pipera.
Cu o experienta de 25 de ani, Pinum este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata locala de usi, ferestre si parchet, fiind recunoscut pentru cea mai mare capacitate de productie a usilor, pentru calitatea, design-ul si diversitatea produselor.
 
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK