Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 20 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PPTT: Curs postuniversitar in domeniul tamplariei termoizolante
PPTT: Curs postuniversitar in domeniul tamplariei termoizolante
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 26 Mar 2018 19:17
Ca urmare a discutiilor purtate intre conducerea Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania - PPTT si reprezentantii Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti (UTCB), s-a initiat demararea organizarii unui curs postuniversitar de specializare in domeniul tamplariei termoizolante, adresat persoanelor cu pregatire superioara tehnica din cadrul companiilor de profil, informeaza un comunicat al PPTT. Cursul este organizat de UTCB si are ca obiectiv formarea de specialisti in domeniul proiectarii si montajului tamplariei, peretilor cortina si fatadelor ventilate.
Curricula este in curs de pregatire si pe baza acesteia se va introduce ocupatia in codul COR.
Durata cursului este de 90 - 110 ore, cu 4-5 materii, acesta urmand sa aiba loc la inceputul noului an universitar 2018, in luna octombrie. Dat fiind faptul ca noul curs este postuniversitar, programul se stabileste in mod flexibil, astfel incat cursurile pot avea loc in weekend (vineri, sambata, duminica) sau in module de cate o saptamana, cate 8 ore/zi.
UTCB pune la dispozitie intreaga infrastructura educationala necesara, respectiv salile de curs ale UTCB pentru teorie, laboratoarele de incercari si un atelier-scoala pentru aplicatii practice.
Costul cursului este in jur de 3.000 de lei/cursant, adresandu-se unei grupe de cursanti de minimum 25-30 de persoane, ingineri constructori. Se poate asigura cazarea contra-cost. In urma absolvirii examenului final, se va obtine diploma de specializare eliberata de UTCB, cu antetul Ministerului Educatiei.
Conducerea PPTT solicita managerilor firmelor membre - si nu numai - sa analizeze propunerea de instruire postuniversitara asigurata de UTCB si sa transmita pe adresa asociatiei, pana la data de 28 martie 2018, lista persoanelor din cadrul companiei care vor urma acest curs. Mai multe detalii se pot obtine prin e-mail, la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
12993 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK