Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - RECORD isi deschide oficial uşile
RECORD isi deschide oficial uşile
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Sep 2017 14:29
RECORD, unul dintre cei mai mari producatori de usi din lume, face oficiala colaborarea cu Aluterm Group, companie romaneasca de constructii cu aproximativ 2000 de proiecte in portofoliu.
Chiar daca oficial producatorul elvetian de usi RECORD isi face intrarea pe piata romaneasca abia luna aceasta, in cadrul evenimentului “The Open Door”, organizat de catre Aluterm Group, cele doua companii au deja o veche colaborare. Dovada stau proiectele pe care firma romaneasca le-a dezvoltat in mai multe orase autohtone. Zeci de mii de oameni deschid si inchid zilnic usile RECORD ale unor centre comerciale, magazine sau cladiri de birouri de la noi din tara, iar in lume, anual, peste 70 de milioane de persoane actioneaza un sistem cu acelasi nume.
La fel ca si aeroportul din München, Veranda Mall are la intrare o usa rotativa RECORD cu trei aripi (K31), mai exact o usa automata cu perdea de aer. Cu o investitie de 60 de milioane de euro si 30.000 de m.p. disponibili pentru inchiriere, Veranda a devenit al 10-lea Mall din Bucuresti. De ce usi rotative RECORD? Acestea sunt garantate 900 de zile pentru trafic intens (trafic intens insemnand ca usile sunt activate de cateva mii de ori pe zi, ceea ce duce la un numar fabulos de cicluri de inchidere/deschidere), iar costul lor de intretinere este printre cele mai bune din lume. Usile cu profile filigram sunt extrem de rezistente si sunt create in asa fel incat sa permita accesul inclusiv al persoanelor cu dizabilitati care prin apasarea unui buton pot incetini viteza lor de rotatie. Usile sunt controlate printr-un microprocesor si sunt activate de senzori de miscare sau printr-o simpla impingere. In plus, ele au un sistem de protectie al utilizatorului care blocheaza automat usa atunci cand exista riscul ca acesta sa fie ranit intr-un fel sau altul. Deci, pana si un copil poate folosi usile in siguranta.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK