Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - REYNAERS: Ce conteaza cel mai mult in ofertarea poiectelor externe
REYNAERS: Ce conteaza cel mai mult in ofertarea poiectelor externe
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 13 Sep 2016 16:03
Potrivit Reynaers Aluminium Romania, unul dintre liderii europeni pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, fabricantii romani de tamplarie au in prezent o oportunitate extraordinara de a iesi cu produsele pe pietele UE, de care trebuie sa profite din plin. Astfel, acestia trebuie sa se asigure ca nivelului de calitate al executiei este conform cu standardele impuse de organismele europene.
Majoritatea clientilor Reynaers pe plan local este reprezentata de firmele de tamplarie, o categorie aflata in plina dezvoltare, pe fondul accesarilor tot mai multor proiecte in afara tarii. Astfel, la nivelul anului trecut, 30% din vanzarile Reynaers au ajuns la export. De aceea, in calitate de furnizor de sisteme pentru tamplarie, compania s-a concentrat pe impartasirea know how-ului sau in domeniu, prin sesiuni de training, control pe santier si urmarirea rezultatelor partenerilor.
 
“Este esential ca orice furnizor de materiale care urmeaza sa fie integrate intr-un produs finit sa ofere acest tip de suport. Controlul pe santier si urmarirea tuturor etapelor de executie face parte din strategia Reynaers pe termen lung. Astfel, pe langa livrarea materiei prime de cea mai buna calitate, ne asiguram ca si produsul finit este realizat in conditiile cerute de standardele europene”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania.
Potrivit acestuia, un astfel de suport are un impact semnificativ in evolutia producatorilor si in pregatirea acestora pentru exportul produselor. Astfel, pentru ca si mai multe companii din domeniu sa se poata dezvolta in afara granitelor tarii, reprezentantul Reynaers recomanda ca acestea sa puna accent pe calitatea lucrarilor si pe informarea privind standardele UE in domeniu cu aplicare specifica pentru tarile respective. Doar cu aceasta baza, comenzile din exterior vor ajunge sa contribuie semnificativ la cresterea sustenabila a business-urilor.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK