Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SAINT-GOBAIN a sarbatorit Ziua Portilor Deschise la fabrica din Calarasi
SAINT-GOBAIN a sarbatorit Ziua Portilor Deschise la fabrica din Calarasi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 23 Iun 2015 07:27
Saint-Gobain, liderul mondial in domeniul habitatului durabil, a organizat recent Ziua Portilor Deschise la fabrica din Calarasi, Romania, cu ocazia aniversarii a 350 de ani de existenta a Grupului.
Fabrica de la Calarasi este principalul centru al Grupului din Europa de Sud-Est. In prezent, compania detine aici trei linii de productie, una fiind specializata pe productia sticlei float, cu o capacitate de 240.000 tone pe an, o alta linie pentru productia sticlei cu depuneri speciale, cu o capacitate de 10 milioane de metri patrati pe an si o a treia linie de productie a sticlei laminate ce proceseaza 1,7 milioane de metri patrati pe an.
„In cei 350 de ani de existenta, compania Saint-Gobain s-a adaptat si a evoluat in mod vizibil, punand accentul pe oameni si facand din respectul fata de oameni si mediul inconjurator o valoare fundamentala. Suntem recunoscatori tuturor oamenilor care ne sustin si dorim sa le multumim cu aceasta ocazie. Fabrica de la Calarasi a evoluat si s-a schimbat mult in acesti 8 ani in special datorita devotamentului si profesionalismului echipei. Este o fabrica exemplara in cadrul Saint-Gobain si acest lucru se datoreaza angajatilor, dar si sustinerii din partea comunitatii noastre si a autoritatilor locale.” a declarat Dl. Jérôme Lionet, Director General al Saint-Gobain Glass in Romania.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK