Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 20 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SAINT-GOBAIN BUILDING GLASS premiata la Gala PPTT
SAINT-GOBAIN BUILDING GLASS premiata la Gala PPTT
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 31 Ian 2018 16:34
Ca o recunoastere a eforturilor de a promova sticla cu performante deosebite in industria geamurilor termoizolante si a constructiilor in general, Saint-Gobain Building Glass Romania a obtinut "Premiul de excelenta" in cadrul Galei organizate de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT). Alaturi de "Premiul de excelenta" pentru activitatea companiei, PPTT a acordat si un premiu individual pentru Managerul Tehnic din cadrul Saint-Gobain Glass, Leon Buzatu, pentru contributiile sale deosebite aduse la activitatea Patronatului.
"Saint-Gobain Building Glass este implicata activ in activitatea Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta inca din anul 2007, acest parteneriat reprezentand deja o traditie pentru noi. Premiile obtinute in cadrul Galei aniversare reprezinta o reafirmare a calitatii produselor noastre, dar si un prilej de mandrie", a declarat Norbert Teschner, Director General Saint-Gobain Building Glass Romania.
Provocarea Saint-Gobain Glass este aceea de a economisi energie si de a proteja mediul inconjurator, prin sprijinirea construirii de cladiri prietenoase mediului inconjurator, care sa ofere in acelasi timp confortul necesar. In Romania, Saint-Gobain Glass produce sticla float, sticla cu depuneri speciale si sticla laminata.
Evenimentul, organizat cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate a Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta a reunit cei mai importanti jucatori din domeniul constructiilor.
Despre Saint-Gobain
Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi. Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 39,1 miliarde de euro in 2016, Saint-Gobain opereaza in 67 de tari si are peste 170.000 de angajati. Pentru mai multe informatii despre Saint-Gobain, vizitati www.saint-gobain.com si accesati contul de Twitter @saintgobain. In Romania, Saint-Gobain detine opt activitati (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips si Weber), cu aproximativ 1500 de angajati si opereaza 11 unitati de productie in opt situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda , Suceava si Valenii de Munte.
 
12993 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK