Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SAINT-GOBAIN: Inovatii care au permis explorarea spatiului cosmic
SAINT-GOBAIN: Inovatii care au permis explorarea spatiului cosmic
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Nov 2015 16:11
Incepand cu anul 1969, cand Apollo 11 a aterizat pe Luna cu primii oameni, americanii Neil Armstrong si Buzz Aldrin, si pana la recentele descoperiri despre craterul Gale de pe Marte, un fost mare lac, expertii au incercat sa depaseasca noi limite si sa descopere ceea ce era necunoscut pana atunci. Pentru ca acest lucru sa fie posibil si echipamentele sa functioneze corespunzator intr-un mediu diferit de cel terestru, a fost nevoie de un numar impresionant de studii si cercetari pentru realizarea unor materiale capabile sa asigure rezistenta necesara la radiatii.
Carbura de siliciu produsa de Saint-Gobain Ceramic Materials a fost folosita pentru a produce oglinzi si rame speciale ale caror caracteristici sa le permita sa reziste in spatiu. Foarte rigid si rezistent la socuri termice, acest produs previne oboseala mecanica si deteriorarea cauzata de radiatiile din spatiu. De asemenea, Saint-Gobain Crystals a produs si senzori de scintilatie, utilizati pentru detectarea radiatiilor in spatiu (neutroni si raze gamma).
„Industria aerospatiala ne-a facut mereu curiosi in ceea ce priveste viitorul, iar recentele descoperiri au dovedit ca pot fi atinse granitele imposibilului. Aceasta industrie este extrem de inovatoare, deschisa la nou si intotdeauna nerabdatoare sa extinda limitele tehnologiei. Lucram din greu pentru a oferi produsele potrivite pentru aplicatiile potrivite si suntem echipa potrivita de ingineri care asista industria aerospatiala cu viziunea sa si care indeplineste asteptari ridicate.”, a declarat Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain din Romania.
 
 
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK