Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home
SAINT-GOBAIN: Lansare oficiala a competitiei NOVA Innovation
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 10 Mar 2015 13:55
Saint-Gobain, liderul mondial in habitatul durabil si al materialelor de constructii, a lansat oficial a cincea editie a Competitiei NOVA Innovation. Inca de la inceputurile ei in 2008, aceasta competitie a urmarit sa premieze companiile aflate la inceput de drum care aspira sa dezvolte si sa comercializeze cele mai inovatoare solutii in domeniile habitatului, energiei si mediului, cum ar fi materiale de constructii avansate, eficienta energetica si durabilitatea mediului inconjurator. Competitia este organizata si sponsorizata de grupul NOVA External Venturing, care face parte din Grupul Saint-Gobain si ofera premii totale de 100.000 $.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK