Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 20 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SCHÜCO: Valoare adaugata pentru succesul partenerilor
SCHÜCO: Valoare adaugata pentru succesul partenerilor
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 27 Apr 2018 07:38
Mesajul adresat fabricantilor si distribuitorilor de ferestre de catre compania Schüco - Germania care, prin noutatile prezentate la fiecare editie a expozitiei Fensterbau/Frontale (si mai cu seama la cea din 2018), stabileste noi standarde in aceasta industrie, a pus accent pe gama larga de servicii, care pe langa produsele de top, definesc marca Schüco, dupa cum informeaza un comunicat al societatii Alukönigstahl, ce reprezinta brandul Schüco in Romania.
In concordanta cu tema expozitiei, Schüco a organizat prezentarea produselor, serviciilor si informatiilor in studiouri tematice. Grupate in jurul unei piete centrale, cele patru zone tematice : "Mai mult design", "Mai mult confort", "Mai multa siguranta" si "Mai mult serviciu" au permis vizitatorilor sa descopere singuri valoarea adaugata pe care o ofera Schüco.
Mai mult confort
In centrul fiecarei cladiri ar trebui sa fie mereu fiinta umana. Prin urmare, sunt necesare solutii pentru produse, care sunt usor de utilizat. Pentru a oferi confort.
Un nou sistem de usi glisante cu ridicare, denumit Schüco LivIngSlide, a fost prezentat in premiera la Frontale 2018. Constructia este ideala pentru constructii noi si renovari si are coeficientul de transfer termic Uf de pana la 1,2 W / (mK) , cu o adancime a tocului de 82 mm. De asemenea alte caracteristici tehnice precum stabilitatea constructiilor, etanseitatea si izolarea fonica, raspund celor mai exigente cerinte. In plus, si acest sistem beneficiaza de tehnologia patentata de sudare a garniturilor din EPDM, care asigura pastrarea etanseitatii elementelor in timp, fiind rezistenta la radiatii ultraviolete si potrivita oricarei zone climatice, in domeniul de temperatura de la -40 pana la +120 grade Celsius.
In ceea ce priveste designul si posibilitatile de amenajare a interioarelor, paleta coloristica disponibila este foarte diversa, pentru ca profilele pot fi finisate cu o gama larga de folii imitatie lemn, cu tehnologia exclusiva de finisare a suprafetelor Schüco AutomotiveFinish sau cu capacul din aluminiu Schüco TopAlu.
Valoarea adaugata pentru fabricantii de tamplarie consta in garniturile sudabile din EPDM, prelucrabilitatea automata a tocului, instalarea simpla, baghete pentru prinderea geamului (pentru toate grosimile de geam de la 24 la 52 mm) si accesorii comune cu sistemul Schüco LivIng pentru ferestre.
Lansat la expozitia Frontale din 2016, sistemul Schüco LivIng pentru ferestre si usi va fi completat de o noua serie pentru ferestre, fara armatura de otel, certificat pentru case pasive conform Dr. Feist. Schüco LivIng Alu Inside este un profil cu 7 camere, la care, in locul armaturii din otel, Schüco foloseste tehnologia patentata a profilelor din PVC coextrudate cu aluminiu. Datorita acestei tehnologii profilele Schüco LivIng Alu Inside sunt 100% reciclabile, pentru ca barele de aluminiu se pot freza usor de pe profilele de plastic. Sistemul face parte din familia LivIng, deci beneficiaza de toate calitatile acestuia, garnituri sudabile din EPDM, si gama variata de finisaje ale suprafetei.
Pragul 0 este noua solutie constructiva de prag, pentru mai mult confort. O garnitura din silicon, cu coborare automata si silentioasa asigura etanseitatea usilor in zona de prag 0.
Mai mult design
Individualitatea este un subiect important in arhitectura moderna. De aceea, adesea sunt necesare solutii care sa ofere o mai mare libertate de proiectare.
Pentru sistemul Schüco LivIng au fost dezvoltate trei noi variante de capace de aluminiu Schüco TopAlu care se pot aplica pe profile. Acestea se numesc Classic, Pure, Viva si Vision, iar formele lor diferite pot raspunde celor mai pretentiosi designeri. In plus, gama coloristica disponibila - intreaga paleta RAL sau tonurile eloxate - se afla la dispozitia designerilor.
Trendul actual fiind pentru ferestre de dimensiuni tot mai mari, de multe ori apare necesitatea unor sisteme anticadere, pentru ferestre care sunt pana la podea. Sistemele anticadere Schüco pot fi realizate din sticla sau din bare metalice cu diverse grosimi care se pot monta la distante variabile. Combinatia de sticla si bare metalice poate constitui un veritabil punct de atractie pe fatada.
Mai multa siguranta
Siguranta este o necesitate de baza a tuturor constructorilor si a utilizatorilor constructiilor.
In consecinta, Schüco ar dori sa arate modul in care cladirile utilizeaza o feronerie de sistem asigura mai multa securitate
O feronerie inovatoare pentru usi glisante permite ventilarea incaperilor in timp ce usile raman inchise, asigurand protectie antiefractie clasa RC2.
Schüco SoundGuard, este un sistem de alarma descentralizat, modular, usor de montat si care se potriveste armonios cu aspectul ferestrei. Este compus dintr-o alarma pe fereastra si un senzor de sticla sparta si avertizeaza in cazul unei intrari neautorizate in camera.
***
De 30 de ani, Schüco este un operator de succes pe piata sistemelor din PVC. Intr-o piata extrem de competitiva, marca Schüco inseamna calitate premium, solutii inovative, serii complete de produse, expertiza in materiale si servicii exceptionale in toate fazele unui proiect de constructie, toate aceste caracteristici fiind dovedite si la aceasta expozitie recenta.
 
12993 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK