Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SISECAM: Saptamana mondiala a arhitecturii celebrata cu arhitecti de renume
SISECAM: Saptamana mondiala a arhitecturii celebrata cu arhitecti de renume
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 14 Dec 2015 14:41
Sisecam Flat Glass sarbatoreste Saptamana Mondiala a Arhitecturii alaturi de arhitecti celebri pe plan mondial, invitati la evenimentul “T Meetings”, pe care il organizeaza deja de doi ani. Dupa arhitectul japonez Sou Fujimoto, invitatul anului trecut in cadrul “T Meetings”, Sisecam i-a adus impreuna in acest an pe renumitul arhitect olandez Winy Maas, fondatorul MVRDV, profesionisti din sectorul constructiilor si studenti la arhitectura.
Sisecam Flat Glass, al doilea producator european de sticla plana si al cincilea pe plan mondial, celebreaza Saptamana Mondiala a Arhitecturii alaturi de arhitecti celebri pe plan mondial, invitati la evenimentul “T Meetings”, pe care il organizeaza deja de doi ani. Dupa arhitectul japonez Sou Fujimoto, invitatul anului trecut in cadrul evenimentului “T Meetings” de la Istanbul, Sisecam i-a adus anul acesta impreuna pe renumitul arhitect olandez Winy Maas, fondatorul MVRDV, profesionisti din sectorul constructiilor si studenti la arhitectura. “What’s Next?”, prezentarea lui Winy Maas, a suscitat un mare interes din partea audientei.
 
 
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK