Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SOUDAL: O noua achizitie strategica pentru grup
SOUDAL: O noua achizitie strategica pentru grup
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 06 Nov 2017 21:29
Managerii grupului Soudal, din Turnhout - Belgia, au anuntat recent achizitionarea producatorului sud-coreean al materialelor de etansare Dong Yang Silicone Co Ltd. Compania preluata are o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro si un portofoliu de produse similar Soudal. Aceasta achizitie reprezinta un pas suplimentar in expansiunea geografica a Soudal, grup care isi consolideaza astfel pozitia pe pietele asiatice.
Dong Yang Silicone a fost infiintata in 2003 si dezvolta si produce materiale de etansare cu silicon, agenti de etansare MS si agenti de etansare acrilici. Compania are 52 de angajati si se concentreaza pe sectorul constructiilor, pe pietele industriale si pe industria sticlei/a vitrajelor. In aceste sectoare, Dong Yang a obtinut o pozitie de lider pe piata interna sud-coreeana.
Managementul actual al lui Dong Yang va ramane la conducere si intreg personalul companiei va ramane pe pozitie. Pentru urmatorii ani exista planuri de extindere a capacitatii de productie si a ocuparii fortei de munca.
„Achizitia firmei Dong Yang se incadreaza in strategia noastra de a ne consolida vanzarile si capacitatile de productie pe piata asiatica. Este parte a expansiunii noastre geografice, al treilea pilon al cresterii noastre, alaturi de inovarea produselor si dezvoltarea de noi aplicatii. Asa cum am facut si in cazul achizitiilor straine anterioare, achizitia Dong Yang va fi utilizata ca o platforma pentru o crestere ulterioara in tara de origine si in regiunea extinsa. Avem de gand sa investim in extinderea Dong Yang si sa adaugam produsele noastre in portofoliul lor. Dong Yang devine cel de-al 17-lea loc de productie din intreaga lume. Este un nou pas important pentru atingerea ambitiilor globale ale Soudal si pentru atingerea obiectivului nostru de a obtine o cifra de afaceri de un miliard de euro in 2020”, a declarat Vic Swerts, fondatorul si presedintele Soudal. Informatii suplimentare, la www.soudal.ro
 
12725 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK