Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VEKA invita pasionatii de fotografie sa descopere Romania frumoasa vazuta de #lafereastramea
VEKA invita pasionatii de fotografie sa descopere Romania frumoasa vazuta de #lafereastramea
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 07 Sep 2017 14:52
Pentru al treilea an consecutiv, VEKA Romania organizeaza concursul national de fotografie #lafereastramea. In perioada 23 august - 30 septembrie, romanii vor putea realiza, alaturi de VEKA, „Atlasul Romaniei frumoase de la fereastra noastra”. Autorii fotografiilor castigatoare se vor bucura de o vacanta all inclusive in Romania, de o mini-camera Lomography, precum si de numeroase seturi de genti de voiaj si seturi de accesorii de calatorie.
VEKA Romania si-a propus sa descopere frumusetile tarii noastre vazute de la ferestrele romanilor, printr-o noua editie a concursului national de fotografie #Romania #lafereastramea. Astfel, toti romanii pasionati de arta fotografica si care vor surprinde in imagini cele mai frumoase locuri, cladiri, monumente, peisaje sau chiar persoane, vor putea intra in competitie.
„Ideea concursului s-a nascut din convingerea ca fereastra nu reprezinta doar un simplu obiect necesar in structura casei, ci poate deveni foarte usor, prin imaginatie si un strop de creativitate, cadrul perfect in care poti imortaliza locuri inedite, oameni deosebiti ori peisaje extraordinare. Prin acest concurs ne dorim ca, prin intermediul tuturor romanilor care doresc sa se alature initiativei VEKA, sa intregim atlasul unei Romanii frumoase vazuta prin imagini surprinse de la fereastra.”, a spus Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK