Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VEKA si Lowe continua saga Dr. Fenster
VEKA si Lowe continua saga Dr. Fenster
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Sep 2015 15:20
Exista investitii pe care le faci o singura data, dar te tin o viata. Ferestrele sunt o astfel de investitie.
Acesta este mesajul central al campaniei „VEKA. Ferestre de clasa A”, semnata de Lowe. Campania se desfasoara in perioada 14 august - 30 septembrie, include executii TV si online si isi propune sa continue demersul educational pe care VEKA, in calitate de lider mondial in furnizarea de sisteme PVC pentru productia de tamplarie termoizolanta, si l-a asumat inca de acum doi ani: educarea publicului in legatura cu optiunea de a transforma cheltuielile in investitii.
Continuand comunicarea din 2014, campania de anul acesta este concentrata pe conceptele de eficienta si investitie inteligenta. De-acum un bine cunoscut expert in ferestre de calitate, Doctor Fenster isi continua dialogul cu publicul sau, caruia ii explica principalele beneficii ale profilelor clasa A: rezistenta, siguranta, durata de viata, economisire.
„Prin aceasta campanie ne dorim sa reafirmam pozitionarea brandului VEKA drept furnizor exclusiv de profile PVC de clasa A si sa educam publicul cu privire la importanta alegerii unei ferestre potrivite. Este o misiune pe termen lung pe care ne-am asumat-o si ne dorim sa le oferim intotdeauna clientilor informatii relevante, detaliate si sa le aratam cum pot transforma o cheltuiala intr-o investitie. Lowe este partenerul nostru de cursa lunga in acest demers de a transmite, intr-un mod creativ si prietenos, beneficiile unei investitii pe termen lung, asa cum este achizitia unei ferestre de calitate”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK