Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 26 Aprilie 2017
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VEKA si Lowe continua saga Dr. Fenster
VEKA si Lowe continua saga Dr. Fenster
Oportunitati & Comunicate Scris de Stelian DINCA 02 Sep 2015 15:20
Exista investitii pe care le faci o singura data, dar te tin o viata. Ferestrele sunt o astfel de investitie.
Acesta este mesajul central al campaniei „VEKA. Ferestre de clasa A”, semnata de Lowe. Campania se desfasoara in perioada 14 august - 30 septembrie, include executii TV si online si isi propune sa continue demersul educational pe care VEKA, in calitate de lider mondial in furnizarea de sisteme PVC pentru productia de tamplarie termoizolanta, si l-a asumat inca de acum doi ani: educarea publicului in legatura cu optiunea de a transforma cheltuielile in investitii.
Continuand comunicarea din 2014, campania de anul acesta este concentrata pe conceptele de eficienta si investitie inteligenta. De-acum un bine cunoscut expert in ferestre de calitate, Doctor Fenster isi continua dialogul cu publicul sau, caruia ii explica principalele beneficii ale profilelor clasa A: rezistenta, siguranta, durata de viata, economisire.
„Prin aceasta campanie ne dorim sa reafirmam pozitionarea brandului VEKA drept furnizor exclusiv de profile PVC de clasa A si sa educam publicul cu privire la importanta alegerii unei ferestre potrivite. Este o misiune pe termen lung pe care ne-am asumat-o si ne dorim sa le oferim intotdeauna clientilor informatii relevante, detaliate si sa le aratam cum pot transforma o cheltuiala intr-o investitie. Lowe este partenerul nostru de cursa lunga in acest demers de a transmite, intr-un mod creativ si prietenos, beneficiile unei investitii pe termen lung, asa cum este achizitia unei ferestre de calitate”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12115 de articole in baza de date / 862 stiri noi publicate in ultimul an

Autentificare

Revista Fereastra editia nr. 125 (Martie-Aprilie 2017)
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2017
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK