Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VELUX face publice povestile din mansardele create in ultimii 20 de ani in Romania
VELUX face publice povestile din mansardele create in ultimii 20 de ani in Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Apr 2017 12:54
Cu ocazia aniversarii a 20 de ani in Romania, VELUX a lansat un nou site, pentru a inspira si a-si face cunoscute proiectele in care a fost implicata compania: povestidinmansarde.ro
Calatoria VELUX Romania a inceput in 1997. Primul proiect implementat a fost la Brasov, iar, de atunci, nenumarate locuinte din toata tara continua sa fie inundate de lumina. De-a lungul celor 20 de ani, mii de beneficiari au descoperit ca podurile intunecoase pot fi transformate in spatii calde si luminoase, iar posibilitatile de amenajare sunt nelimitate.
Fie ca vorbim de spatiul ingust al unui pod, de extinderea unui bloc vechi de apartamente sau de o casa parasita, salvata de la demolare, orice spatiu se poate reinventa la nesfarsit, iar lumina naturala si designul se pun in valoare reciproc. Cu ajutorul ferestrelor de mansarda VELUX, se poate crea la interior un spatiu minunat, unde lumina patrunde usor si devine un important element de design.
VELUX Romania ofera clientilor sai, pe langa produse de calitate, un intreg pachet de servicii, printre care si consultanta gratuita pentru alegerea solutiei optime fiecarui spatiu de sub acoperisul inclinat sau terasa.
In plus, cu ocazia aniversarii a 20 de ani in Romania, VELUX tocmai a introdus pe piata o noua fereastra de mansarda eficienta energetic, cu geam termoizolant alcatuit din 3 foi de sticla, care reduce pierderile de caldura prin adaugarea unui strat suplimentar de sticla si a sistemului unic izolator ThermoTechnologyTM. Aceasta fereastra are un pret foarte rezonabil. De fapt, este disponibila la un pret comparabil cu o fereastra de mansarda cu geam termoizolant clasic, cu 2 foi de sticla.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK