Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VELUX Romania construieste povesti din mansarde
VELUX Romania construieste povesti din mansarde
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Feb 2017 15:12
VELUX Romania, lider mondial in productia de ferestre de mansarda, aniverseaza 20 de ani pe piata locala si cauta povesti din mansarde printr-o campanie de awareness si reputatie prin care isi doreste sa ajunga cat mai aproape de consumatorii sai din Romania cu proiecte care sa ii inspire si sa ii apropie de brand. Campania debuteaza cu un concurs de amploare prin care VELUX Romania isi propune sa descopere locu-inte cu podurile neutilizate, cu potential de renovare, dar si povesti inspirationale ale familiilor care traiesc in aceste case.
„Lucrez in VELUX de 15 ani si in acest timp am petrecut momente frumoase alaturi de colegi, dar si experi-ente minunate in misiunea de a aduce lumina naturala in cat mai multe mansarde. Dintre toate, acest moment aniversar, este, de departe, cel mai emotionant. Vom sarbatori anul acesta 20 de ani in Romania; 20 de ani plini de prospetime si lumina naturala, 20 de ani in care am crescut, am invatat, ne-am adaptat schimbarilor si, cel mai important, am inspirat oamenii. Iar ei au descoperit ca mansarda este spatiul ideal in care sa-ti traiesti viata,” a declarat Noemi Ritea, Director General VELUX Romania.
Campania aniversara este integrata pe platforma povestidinmansarde.ro cu scopul de a intari latura emo-tionala a brand-ului, dar si de a scoate la lumina mii de proiecte si povesti din mansardele din Romania printr-o serie de testimoniale video care au in prim-plan beneficiari VELUX Romania.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK