Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 24 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - WELTHAUS participa la numeroase expozitii reprezentative de profil
WELTHAUS participa la numeroase expozitii reprezentative de profil
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 27 Feb 2015 10:33
Producatorul de tamplarie Welthaus va participa in perioada 18-21 martie 2015 la expozitia MADE Expo (Milano Architettura Design Edilizia), din Milano.
Evenimentul este destinat promovarii tamplariei termoizolante, a decoratiunilor si a produselor din domeniul amenajarilor interioare.
In continuare, Welthaus si-a propus sa ia parte si la targurile Reed Exhibitions din Viena (Austria) si Construma din Budapesta (Ungaria).
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK